Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sophia Loren na červeném koberci: Mladé kolegyně strčila do kapsy!

29. července 2015 | 06:00

Největší ozdobou losangeleské premiéry filmu Temné kouty byla bezpochyby herečka Sophia Loren. Osmdesátiletá diva se objevila na červeném koberci se synem a svým šarmem zastínila i o desítky let mladší kolegyně.

Dlouhé černé šaty, výrazné doplňky a perfektní účes i make-up. Tak se předvedla nestárnoucí herečka Sophia Loren na premiéře filmu Temné kouty. Na červeném koberci nechyběla ani hlavní představitelka filmu Charlize Theron, která sice vypadala perfektně, ale s legendární Sophií nemohla soupeřit.

Italská filmová herečka i přes svůj vysoký věk srší optimismem a dobrou náladou. Pro ni typický úsměv odzbrojoval všechny přítomné. V nedávném rozhovoru se vyjádřila i ke svým vráskám a přiznala, že je na ně pyšná. Přesto už několikrát podstoupila lifting obličeje a redukci váčků pod očima.

Sophia Loren na premiéře
Autor: Profimedia

Sophia Loren, vlastním jménem Sofia Villani Scicolone, se proslavila v 60. letech rolí ve filmu Pýcha a vášeň po boku Franka Sinatry. Od té doby se nabídky filmových rolí jen hrnuly. Po dobu své herecké kariéry byla považována za sexuální symbol.

Autor: nmo