Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Necudná Britney Spears a sexy Halle Berry v kůži

  • Jak to slavným ženám slušelo minulý týden?
    21. července 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Halle Berry (48)

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, modelka a královna krásy, která byla považována za nejkrásnější afroamerickou ženu své doby a jeden ze sexuálních symbolů 20. století, vypadá i ve svých osmačtyřiceti letech stále skvěle. Na červeném koberci na středečním předávání prestižních sportovních cen ESPY Awards opět zabodovala. To, že jí kůže sluší, ukázala už v kostýmu Kočičí ženy. A tentokrát to jen znovu potvrdila. V černých minišatech s krajkovými vsadkami, koženými rukávy a sukní, které ji obepínaly na těch správných místech, byla královnou večera. Šaty doplnila jednoduchými střevíčky na vysokém podpatku, jež skvěle zdůraznily její nádherně vypracovaná lýtka.
  • Cara Delevingne (22)

    Cara Delevingne
    Autor: profimedia.cz
    Mladičká britská topmodelka, herečka a příležitostná bisexuální zpěvačka, která randí se zpěvačkou Annie Clark vystupující pod pseudonymem St. Vincent, má jako modelka k módě blízko. Na sobotní premiéru filmu Paper Town v západním Hollywoodu dorazila v elegantní, zlatými aplikacemi pokryté minisukni a bílém saku s krátkým rukávem v kimono stylu, které bylo v pase staženo širokým červeným koženým opaskem zakončeným až skoro na zem sahajícím efektním střapcem. Svůj vzhled kráska doladila červenými koženými střevíčky na jehlovém podpatku a zlatým psaníčkem.
  • Helen Mirren (69)

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz
    Nestárnoucí a vždy skvěle vypadající britská herečka a režisérka, držitelka Oscara za nejlepší ženský herecký výkon z roku 2006 za film Královna, Emmy a Zlatého glóbu za televizní film Posedlost Ayn Randové a další Emmy, Zlatého glóbu a Filmové ceny Britské akademie za herecký výkon v televizním dramatu Hlavní podezřelý, vystřídala během Ischia Global Festivalu mnoho outfitů a rób. Mezi nimi i tento modrými květy posetý růžový saténový model LK Bennett, který doplnila lehkým tmavě šedým propínacím svetříkem, stříbrnými střevíčky a kabelkou ve stejné barvě. Na krk si připjala třířadou šňůru drobných perel. Zkrátka dáma každým coulem.
  • Kylie Jenner (17)

    Kylie Jenner
    Autor: profimedia.cz
    Nejmladší sestra Kim Kardashian, známá díky rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians, s oblibou šokuje. A nezklamala ani tentokrát. Na sobotní premiéru filmu Paper Town v západním Hollywoodu dorazila "oblečená neoblečená". Průsvitná kalhotová sukně v tělové barvě odhalovala jakoby babičkovské bombarďáky, ňadra sevřená v tělové podprsence překrývala jen rozhalená béžová semišová bundička. Na vlasy si tmavovlasá Kylie tentokrát dala stříbřitě namodralý přeliv.
  • Britney Spears (33)

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz
    Americká popová zpěvačka, vítězka Grammy a cen MTV Video Music Awards, skladatelka a herečka je známa nejen díky svým písním, ale i svým stylem oblékání. A i když už jsou v posledních letech její modely střídmější, stále na sebe ráda strhává pozornost. Stejně tomu bylo na středečním předávání prestižních sportovních cen ESPY Awards v Las Vegas. Britney pro tuto příležitost zvolila superkrátké minišaty s hlubokým výstřihem a otevřenými zády, jejichž spodní lem zdobil bohatý korálkový závěs a které byly celé posety stříbrnými flitry. Outfit, trochu připomínající spíš divadelní kostým, pocházel z dílny Davidson Zanine. Na nohy zpěvačka obula černé páskové střevíčky Le Silla na vysokém jehlovém podpatku.

Klíčová slova:  outfity, móda, šaty, vip
Diskuse ke článku
.