Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10 hvězdných párů, které se daly dohromady při natáčení

  • 4. července 2015 | 06:00

    Láska na pracovišti? U hereckých hvězd to není nic neobvyklého. Které celebrity se seznámily při natáčení filmu a ještě před skončením natáčení mezi nimi přeskočila jiskra? Vybraly jsme 10 z nich, kterým to vydrželo do současnosti!

  • Mila Kunis a Ashton Kutcher

    Herci se poznali během natáčení seriálu Zlatá sedmdesátá.
    Autor: Profimedia.cz

    Tito dva herci se potkali už v roce 1998 při natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá. Trvalo ale čtrnáct let, než se dali dohromady. Mila (31), původem z Ukrajiny, randila několik let s Macaulayem Culkinem, Kevinem z komedie Sám doma, a Ashton (37) byl 8 let ženatý s Demi Moore. Od roku 2012 ale tvoří perfektní pár a v říjnu přivítali na svět svého prvního potomka, dcerku Wyatt. Co se týče svatby, dlouho se jim vše dařilo držet pod pokličkou, ale v březnu v televizní show Milu k přiznání doslova donutil moderátor. 

  • Rachel Weisz a Daniel Craig

    Rachel Weisz s manželem Danielem Craigem
    Autor: Profimedia.cz

    Srdce Jamese Bonda nezískala žádná z jeho filmových Bond Girls, ale Rachel Weisz (45), po jejímž boku si zahrál v mysteriózním filmu Dům snů (2011). V té době ale měli oba herci dlouhodobý vztah s někým jiným, Rachel byla provdaná za režiséra Darrena Aronofskyho, s nímž má syna, a Craig (47) byl zasnoubený s – o sedm let mladší – filmovou producentkou Satsuki Mitchell. Jiskra, která mezi nimi při natáčení přeskočila, musela být opravdovým plamenem, protože oba herci se rozešli se svými protějšky a jen po šesti měsících známosti kráčeli k oltáři.

  • Blake Lively a Ryan Reynolds

    Blake Lively a Ryan Reynolds
    Autor: Profimedia.cz

    Blake Lively (27), alias Serena ze Superdrbny, potkala svého manžela v akčním snímku Green Lantern (2011), kde Ryan Reynolds (38) ztvárnil hlavního superhrdinu. V době natáčení byla Blake po rozchodu s Leonardem DiCapriem, s nímž randila pět měsíců, a Ryan se rozváděl po dvou letech s herečkou Scarlett Johansson. I když Ryan prohlašoval, že po krachlém manželství se Scarlett se už ženit nehodlá, netušil, že do cesty se mu připlete další půvabná blondýnka. Jen po roce známosti se rozhodli vzít se a v prosinci minulý rok se jim narodila dcerka James.

  • Goldie Hawn a Kurt Russell

    Goldie Hawn a Kurt Russell
    Autor: Profimedia.cz

    Vztah Goldie Hawn (69) a Kurta Russella (64) patří k těm nestabilnějším v Hollywoodu, ale k svatbě se nikdy neodhodlali. Je to snad příčinou toho, že jim to pořád klape? Potkali se při natáčení filmu Odpolední směna z roku 1984 a od té doby jsou spolu. Společně mají jednoho potomka, Wyatta Russella, ale děti z předchozího vztahu Goldie Hawn, Kate Hudson a Oliver Hudson, Kurta považují za svého otce. Kurt má ještě z předešlého vztahu syna Bostona.

  • Eva Mendes a Ryan Gosling

    Při natáčení se seznámili i Eva Mendes a Ryan Gosling.
    Autor: profimedia.cz
    Idol mnoha žen Ryan Gosling (34) je známý například z romantického příběhu Zápisník jedné lásky nebo komedie Bláznivá, zatracená láska. Teď má oči jen pro překrásnou Evu Mendes (41), se kterou tvoří pár od roku 2011. Potkali se při natáčení dramatu Za borovicovým hájem. Před Vánoci v roce 2013 se rozhodli dát si pauzu, aby zjistili, zda chtějí mít společnou budoucnost. Naštěstí si uvědomili, že chtějí, a minulý rok v září se jim narodila holčička, kterou pojmenovali Esmeralda Amanda.

  • Amber Heard a Johnny Depp

    Amber Heard a Johnny Depp
    Autor: ČTK
    Johnny Depp (52), představitel oblíbeného Jacka Sparrowa, byl od roku 1998 ve vztahu s Vanessou Paradis. Pak přišlo natáčení Rumového deníku (2011) a herci se začala zapalovat lýtka. V červnu 2012 se po čtrnácti letech s Vanessou, matkou svých dvou dětí, rozešel a po hlavě se vřítil do vztahu s – o 23 let mladší – Amber Heard (29), která se otevřeně přiznala k bisexuální orientaci už v roce 2010. Dvojice se o Vánocích 2013 zasnoubila a tento únor proběhla svatba. Poté se spekulovalo o jejich rozchodu, ale podle všeho jim vztah klape.

  • Rachel Bilson a Hayden Christensen

    Hayden Christensen s Rachel Bilson
    Autor: Profimedia.cz

    V seriálu O.C. si Summer (Rachel) vzala Setha (Adam Brody). K radosti fanoušků spolu randili tři roky i ve skutečném životě, ale žádné "žili šťastně až do smrti" se nekonalo. Svého vyvoleného Rachel poznala až při natáčení filmu Jumper (2007). S představitelem hlavní role Haydenem Christensenem (34) začala randit už rok po natáčení a o ruku ji požádal o rok později. V roce 2010 přišla do jejich vztahu krize, ale překonali ji a minulý říjen se jim narodila dcera Briar Rose.

  • Emma Stone a Andrew Garfield

    Andrew Garfield s Emmou Stone
    Autor: CTK

    Představitel hlavního hrdiny filmu Amazing Spiderman si omotal okolo prstu Emmu Stone (26) nejen ve filmu. Emma, která se zhostila hlavní ženské role, se poprvé setkala s Andrewem (31) při natáčení v roce 2011 a od té doby jsou spolu. Tento rok v dubnu vyplulo na povrch, že Andrew Emmu podvedl. Koncem května ale byli spatřeni, jak se zase vedou za ruce. Že by mu Emma odpustila?

  • Jenna Dewan a Channing Tatum

    Channing Tatum se svou ženou Jennou Dewan
    Autor: Profimedia.cz

    Tento pár patří k jedněm z nejkrásnějších v Hollywoodu. Channing (35) a Jenna (34) se potkali v romantickém tanečním filmu Let´s dance v roce 2006, a stejně jako se do sebe zamilovali na plátně, stalo se i ve skutečnosti. Od té doby jsou nerozluční, vzali se v roce 2009. V květnu 2013 se jejich rodina rozrostla a Jenna přivedla na svět jejich prvorozenou dceru Everly. No není to jako z pohádky?

  • Angelina Jolie a Brad Pitt

    V roce 2014 byl Brad Angelině oporou při operaci prsou.
    Autor: Profimedia.cz

    Podle slov Angeliny (40) se do sebe zamilovali při natáčení akčního filmu Pan a paní Smithovi (2005). Brad Pitt (51) byl v té době pět let ženatý s Jennifer Aniston a Angelina byla rozvedená s Billy Bobem Thorntonem. Tento rok je spolu dvojice už deset let a jejich vztah prošel mnoha změnami. Mají šest dětí, z toho tři adoptované, a ke svatbě se rozhoupali až minulý rok v srpnu, po dvou letech od zasnoubení. Angelina měla na sobě jednoduché bílé šaty, které vlastnoručně vyzdobily jejich děti!

Autor: luh
Diskuse ke článku
.