Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Richard Gere (65) se opaluje v Itálii s přítelkyní! Pak míří do Varů!

23. června 2015 | 12:09

Pětašedesátiletý herec se v těchto dnech prochází po prosluněné Itálii, kde si dopřává relaxu a turistiky se svou dvaatřicetiletou přítelkyní a jejím synem. Jeho další zastávkou v Evropě bude 50. ročník karlovarského filmového festivalu!

Za hercovou cestou do Itálie nestál jen odpočinek. Richard navštívil filmový festival Taormina, kde si převzal jednu z cen. Poprvé se tak na veřejnosti ukázal se svou přítelkyní, Španělkou Alejandrou Silvou, se kterou randí už téměř rok. Alejandra má z předchozího vztahu syna Alberta, který do Itálie vyrazil společně se zamilovanou dvojicí. Vztah se jim dlouho dařilo před tiskem tajit, ale jejich přátelé byli v obraze. Bude mu Alejandra doprovodem i na našem, tento rok jubilejním, 50. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech?

Dvojice na dovolené v Itálii.
Autor: Profimedia.cz

Richard se v současnosti rozvádí s manželkou Carey Lowell, za jejich rozchodem prý stály "názorové neshody". Vztah ukončili v roce 2013 po dvanácti letech manželství. Ještě předtím byl v manželském svazku s modelkou Cindy Crawford, ale jejich láska vzala za své jen o čtyři roky po svatbě. Je snad Alejandra konečně jeho pretty woman?

Autor: luh