Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Naomi Campbell nestárne a Miley zase řádí!

  • Jak to minulý týden slušelo slavným kráskám?
    23. června 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit nesly v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak šlápl úplně vedle?

  • Lenka Vacvalová (25)

    Lenka Vacvalová
    Autor: profimedia.cz

    Slovenská herečka a moderátorka patří bezesporu mezi nejlépe oblékané ženy českého i slovenského showbyznysu. Na večírek nadačního fondu Slunce oblékla bordó průsvitnou róbu, díky které se stala hvězdou večera. Zlaté náušnice, pásek, sandálky i detail psaníčka k modelu perfektně ladily. Tahle zrzka v tom zkrátka umí chodit!

  • Naomi Campbell (45)

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz

    Na slavnostním předávání cen Fragrance Foundation se po červeném koberci po delší době prošla nestárnoucí topmodelka Naomi Campbell. Ta všechny překvapila volbou šatů, ve kterých zářila před osmnácti lety na přehlídce Versace. I po tolika letech jí padnou jako ulité a stále v nich vypadá perfektně. Jak to jen dělá?

  • Sandra Bullock (50)

    Sandra Bullock
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Sandra Bullock už druhý týden za sebou potvrzuje, že v padesáti letech vypadá stejně skvěle jako její klidně i o dvacet let mladší kolegyně. V metalickém asymetricky střiženém topu a květované sukni vypadala opět božsky. Třešničkou na dortu byly gladiátorské sandálky, které decentnímu modelu dodaly mladistvý šmrnc. Sandra zkrátka nestárne!

  • Miley Cyrus (22)

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia.cz

    Kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus se minulý týden zúčastnila 6. ročníku slavnostního večera amfAR New York Inspiration Gala, kde – jak jinak – byla opět středem pozornosti. Kromě bláznivého účesu a šílených šatů posetých blýskavými srdíčky šokovala také svým neoholeným podpažím, které celý večer nastavovala fotografům. Zvláštní způsob získávání si pozornosti.

  • Rihanna (27)

    Rihanna
    Autor: Profimedia.cz

    Na představení podzimní a zimní kolekce módní značky Dior nechyběla zpěvačka a módní ikona Rihanna. Ta k této příležitosti oblékla krátké šaty z tmavého denimu, ke kterým přidala extravagantní doplňky. Jednoduché, ale působivé!

Diskuse ke článku
.