Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vévodkyně, chyť si prince! Po porodu hubená Kate s Georgem dováděli na pólu a fandili tátovi

15. června 2015 | 15:13

Ti si umějí užívat. Královská rodina vyrazila na festival póla, kde princové William a Harry a jejich otec Charles (66) usedli na koně a hry se zúčastnili. Fandili jim Williamova manželka Kate a syn George, který s maminkou dováděl, a oba se moc dobře bavili.

Středem pozornosti byla královská rodina, která si o víkendu vyrazila na pólo. Všechny oči se upíraly na malého prince George, který se dobře bavil ve společnosti své maminky Kate a dováděl jako každé správné dítě. Fascinovaly ho hole na pólo, a dokonce se snažil kopnout míček směrem k utkání.

Vévodkyně z Cambridge vypadala velice dobře na to, že teprve před šesti týdny porodila malou princeznu Charlotte. Každá žena by jí mohla její štíhlou postavičku jenom závidět.

Princ George sršel energií a jeho maminka Kate měla co dělat, aby ho nějak ukočírovala. Běhal po trávě, padal, válel se, ale naštěstí ho Kate vždycky dokázala zase postavit na nohy. Když pak táta William skončil se hrou a přišel za svým raubířem, George se mu z máminy náruče nadšeně vrhal kolem krku.

Autor: venu