Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Top 10 nejlepších outfitů módní ikony Sarah Jessiky Parker

  • Sarah se v módě zkrátka vyzná!
    18. června 2015 | 06:00

    Herečka Sarah Jessica Parker (50), známá především díky roli Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě, má vytříbený vkus i v osobním životě. Stejně jako v seriálu miluje boty, a má dokonce svou vlastní kolekci. Podívejte se na modely, které jsme pro vás vybraly, a inspirujte se.

  • 1. Stylově i s dětmi

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Na procházku se svými dcerami zvolila Sarah maskáčové tříčtvrteční slim kalhoty s volnou košilí, které spolu s crossbody kabelkou a platformovými sandálky v krásné žluté barvě tvoří super pohodlný a stylový outfit. Kdo by řekl, že zdánlivě drsný maskáčový kousek může působit tak jemně. A dětem styl také rozhodně nechybí.

  • 2. Pohodlně na cesty

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    I přestože Sarah miluje podpatky, nebojí se vklouznout do stylových tenisek, které jsou na cestování jako stvořené. K tomu pohodlné džíny s jednoduchým tričkem, velká růžová kabelka, kam se leccos vejde, a béžový kabát do chladnějších dnů. To vše tvoří dokonalý celek.

  • 3. Jako na rande

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Černobílé puntíkaté šaty Sarah sladila s fialovými lodičkami a náhrdelníkem ve stejné barvě a romantický outfit je hotový. Na závěr černé klasické sako a velké brýle proti slunci. Jednoduché, ale funguje to.

  • 4. Květin není nikdy dost

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Na premiéru filmu Nechápu, jak to dokáže dorazila Sarah v barevných květovaných šatech a v botách na vysokém podpatku. Stačilo, aby lodičky vyměnila za sandálky na klínku nebo ploché podrážce, a mohla v univerzálních šatech klidně vyrazit do města nebo na oběd.

  • 5. Stylový overal

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Overal se širokými nohavicemi má široké spektrum užití. Hodí se na večírek, ale i na běžný den. Sarah ten svůj v olivové barvě sladila se světle zeleným sáčkem a doplnila ho bílým psaníčkem a metalickými lodičkami s otevřenou špičkou.

  • 6. Na nákupy

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Světlé skinny džíny a mikina s nápisem – zdánlivě obyčejná kombinace, která ovšem vypadá perfektně. Kotníkové boty bez podpatku naznačují, že i Sarah potřebuje pro své nákupy pohodlí. Zvláštním prvkem je miniaturní zelená kabelka s hadím vzorem.

  • 7. Praktické pončo

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Když je venku hezky, ale přesto stále chladno, skvělým parťákem vám může být trendy pončo, které přes sebe jen ledabyle přehodíte. Sarah to zvládla na jedničku, volnější svršek sladila s úzkými šedými kalhotami a krásnou menší vínovou kabelkou. Boty na podpatku tentokrát nesměly chybět.

  • 8. Do práce i na večer

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Krémová pouzdrová sukně s jednoduchým topem v podobném odstínu vytváří Sarah perfektní siluetu. Barevný kontrast tvoří červené sandálky, které dotáhly celý outfit k dokonalosti. Takto oblečená můžete vyrazit ráno do práce a na večer stačí vyměnit velkou kabelku za menší psaníčko.

  • 9. Celá v černém

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Černá je barva luxusu, avšak musíte umět sladit střihy a materiály. Sarah zvolila plisovanou midisukni, jednoduché tričko a sako. Celý outfit ozvláštnila černým kloboukem a zlatými náramky.

  • 10. Na párty

    Sarah Jessica Parker
    Autor: archiv

    Zlatavé šaty s třásněmi ve stylu 20. let se perfektně hodí na koktejlový večírek. Stačí k nim přidat jednoduché lodičky a psaníčko a je hotovo.

Autor: mat
Diskuse ke článku
.