Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Cudná JLo a nestárnoucí Helen Mirren!

  • Jak to slavným ženám minulý týden slušelo?
    9. června 2015 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak šlápl úplně vedle?

  • Jennifer Lopez (45)

     

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Jennifer Lopez je žena mnoha tváří! Před pár týdny přišla na předávání hudebních cen Billboard téměř polonahá, minulý týden ukázala podprsenku, ale před dvěma dny na předávání cen Tony Awards byla za opravdovou dámu. Oblékla temně modré šaty z dílny Valentino, které díky blýskavé aplikaci nápadně připomínaly tajemnou noční oblohu. Naprosto bezchybné bylo i výrazné líčení a mikádo v prvorepublikovém stylu. I bez odhalování to umí na jedničku!
  • Vanessa Hudgens (26)

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz
    Po stejném červeném koberci jako JLo se na Tony Awards prošla i herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens. Ve velkolepých květinových šatech od návrháře Naeema Khana byla sice nepřehlédnutelná, ale poněkud se v nich ztrácela. Pro tak drobnou postavu nejsou objemné šaty vhodné. Ale celkový dojem společně s líčením, účesem a doplňky je i tak skvělý!
  • Helen Mirren (69)

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz
    Nikdo nevěří tomu, že herečka Helen Mirren oslaví příští měsíc 70. narozeniny. Na červeném koberci se před dvěma dny objevila ve sněhobílých obepnutých šatech s hlubokým výstřihem, na které by si netroufla kdejaká "dvacítka". A protože Helen ví, že přílišné odhalování by v jejím věku nedělalo dobrotu, zvolila model s rafinovanými krajkovými rukávy. Luxusní, elegantní, zkrátka bezchybné!
  • Dara Rolins (42)

    Dara Rollins
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Dara Rolins natáčela minulý týden v centru Prahy zbrusu nový videoklip ke své písničce. K této příležitosti oblékla červené maxišaty s rafinovaným asymetrickým průstřihem na boku, ve kterých vypadala jako pohádková víla. Zpěvačka si se svou dokonalou postavou může i po čtyřicítce obléknout cokoliv a vypadá perfektně.
  • Victoria Beckham (41)

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
    Jarní nálada už dostihla i milovnici černo-červených kombinací Victorii Beckham, která konečně vyměnila upjaté outfity za romantickou květovanou sukni, bílou halenku a pastelové sandálky na platformě. Ve veselých barvách to Victorii opravdu sluší. Ještě tak sundat ty černé sluneční brýle, bez kterých na veřejnosti neudělá ani krok.

Diskuse ke článku
.