Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pusa pro princeznu: Kate zveřejnila další fotky George a Charlotte

7. června 2015 | 08:30

I když se v poslední době nechal princ William slyšet, že malý George je k nezastavení a že je to pořádný rošťák, evidentně má i své něžné stránky. Podívejte se na všechny 4 roztomilé fotografie, na kterých je se svou malou sestřičkou, princeznou Charlotte.

Stejně jako tehdy, když se narodil princ George, i tyto fotky pocházejí z rodinného alba Kate a Williama. Zatímco vůbec první fotografii malého George po příjezdu z porodnice pořídil otec Kate a princ je na ní s maminkou a tatínkem, na těchto fotografiích jsou jen samy královské děti. Nefotil je totiž nikdo jiný než vévodkyně Kate.

A právě Kate také tyto fotografie poskytla médiím výměnou za to, že se budou snažit co nejvíce ctít soukromí královské rodiny. Vypadá to tedy, že dalších snímků malé princezny se dočkáme až 6. července. Na toto datum totiž připadají křtiny princezny Charlotte.

Všechny čtyři fotografie byly zveřejněny na sociálních sítích na profilech britské královské rodiny v sobotu 6. 6. večer, ale pořízeny byly už v polovině května, takže malé Charlotte je na nich 5 měsíců. No řekněte sami, nejsou královští sourozenci k zulíbání?

Společnou fotografii prince George a princezny Charlotte fotila sama Kate.
Autor: Kensingtonský palác

Princ George s princeznou Charlotte na první společné fotografii
Autor: Kensingtonský palác

Princ George s princeznou Charlotte na první společné fotografii
Autor: Kensingtonský palác

Autor: brig