Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Padesát odstínů šedi má pokračování! Vychází kniha Grey: příběh z Christianova pohledu

2. června 2015 | 10:30

Jak se tak zdá, mánie spojená s tímto erotickým románem jen tak nepoleví. Fanoušci trilogie Padesáti odstínů šedi můžou jásat, protože autorka se rozhodla znovu vydat první díl, ale z pohledu hlavní mužské postavy Christiana Greye. 

O sepsání knihy autorku E. L. James přesvědčily neustávající prosby fanoušků, a tak kniha s názvem Grey vyjde 18. června, přesně v den fiktivních narozenin postavy Christiana Greye. Fanoušci toužili po detailnějších informacích o Christianově podivné minulosti a autorka celosvětově nejprodávanějších erotických románů prosby vyslyšela.

„Christian je složitou postavou a čtenáře vždycky fascinovaly jeho touhy, motivace a jeho problémová minulost,“ nechala se slyšet spisovatelka. „A každý, kdo byl někdy ve vztahu, určitě uzná, že tady jsou vždy dvě verze příběhu.“

Obal nové knihy Grey: příběh Padesáti odstínů šedi vyprávěný z pohledu Christiana Greye
Autor: instagram.com/erikaljames/

První díl – Padesát odstínů šedi – v podobě filmu tento únor trhal v kinech rekordy, ale na zfilmovanou verzi druhého dílu – Padesát odstínů temnoty – si fanoušci ještě počkají. Jeho premiéra je plánována až na rok 2017. Čekání si mohou tedy alespoň zkrátit Christianovou verzí příběhu, a to také není špatné.

E. L. James, autorka veleúspěšné trilogie
Autor: profimedia.cz

Autor: red