Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Prohrává Šinkorová, vede Charlize Theron!

  • Jak se slavné ženy oblékly minulý týden?
    2. června 2015 | 10:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak šlápl úplně vedle?

  • Felicity Huffman (52)

    Felicity Huffman
    Autor: profimedia.cz
    Představitelka Lynett z oblíbeného seriálu Zoufalé manželky předvedla v neděli svou dokonalou postavu na předávání cen Critics' Choice Television Awards. V pouzdrových šatech s nekonečně hlubokým výstřihem byste jí jen těžko tipovali dvaapadesát let! Vypadá prostě božsky!
  • Charlize Theron (39)

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz
    Krásná herečka, kterou právě teď můžete vidět v hlavní ženské roli ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, si předávání cen Critics' Choice Television Awards také nenechala ujít. Pro tuto slavnostní příležitost zvolila zdánlivě jednoduchou černou róbu, která však byla nepřehlédnutelná díky originálně řešenému vršku. Průstřihy jsou zkrátka v módě a Charlize ví, že jí sluší!
  • Daniela Šinkorová (42)

    Daniela Šinkorová
    Autor: profimedia.cz
    Velkým zklamáním pro nás byl outfit čerstvě "zhubnuté" a obarvené Daniely Šinkorové. Kombinace růžových minišortek a puntíků působí poněkud infantilně a kozačky dodávají celému outfitu laciný nádech. Tohle se nepovedlo...
  • Laďka Něrgešová (39)

    Laďka Něrgešová
    Autor: profimedia.cz
    Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová v tom zkrátka umí chodit! Na pracovní akci zvolila královsky modré zavinovací šaty, které jsou letos opravdu v kurzu. Jediné, co nepochválíme, jsou poměrně nudné černé lodičky, které by se daly nahradit červenými nebo modrými páskovými sandálky. Červeně nalakované nehty k šatům skvěle ladí a vytvářejí příjemnou námořnickou kombinaci barev.
  • Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez vypadá s každým rokem navíc lépe. Díky svým perfektním křivkám si poslední dobou libuje v tzv. nahých šatech, které odhalují téměř celé tělo. Tentokrát zvolila trochu mírnější variantu v podobě průsvitného krajkového topu a pudrově růžových 7/8 kalhot s širokými nohavicemi. Není to úplně náš šálek čaje, ale JLo sluší prostě úplně všechno!

Diskuse ke článku
.