Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Prsatá modelka Kelly Brook zhubla: Ztratila své ženské křivky?

28. května 2015 | 12:00

Modelka Kelly Brook odhaluje své nové sexy tělo. Díky přísné dietě dokázala během dvou měsíců shodit asi 4 kila. I přes úbytek váhy si ale udržela své dokonalé ženské křivky a stále je neuvěřitelně sexy!

Jak zhubla?

Modelka je naprosto oddaná Atkinsonově dietě a podle všeho ji hodlá držet i nadále. Přesto je rozhodnuta zachovat si – pro ni typické – ženské křivky.

„Kromě toho, že jsem shodila pár kilogramů, mám pocit, že i má pokožka září daleko víc než dřív. Nemohla jsem si přát lepší výsledky,“ svěřila se Kelly Brook. Kromě úbytků na váze a jasnější pleti má plus size modelka i mnohem více energie a cítí se o několik let mladší!

Kelly Brook se rozhodla zhubnout, ale ženské křivky si udržela! Naštěstí!
Autor: profimedia.cz

Takto Kelly vypadala předtím, než začala držet Atkinsonovu dietu.
Autor: profimedia.cz


Stejnou dietu držela třeba i hvězdička Kim Kardashian, která díky ní shodila po porodu neuvěřitelných 28 kilogramů, aby vypadala ve svatebních šatech dokonale.

Oblíbená snídaně Kelly Brook - vaječná omeleta s avokádem.
Autor: Instragram

Jak funguje Atkinsonova dieta?

Během Atkinsonovy diety můžete jíst potraviny, které jsou v ostatních dietách přísně zakázány. Dieta je založena na výrazném snížení sacharidů. Povoleny jsou veškeré uzeniny a maso, mléčné výrobky, vejce, celozrnné pečivo v minimálním množství, zelenina, ovoce i hořká čokoláda. Zapomenout musíte na brambory, rýži, těstoviny, nasládlou zeleninu (mrkev, kukuřice, hrášek, meloun) a samozřejmě alkohol.

Autor: Vevi