Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Obavy těhotné Lucie Vondráčkové: Mám strach o miminko!

23. května 2015 | 05:01

Obavy a pochyby! Ty trápí Lucii Vondráčkovou pár dní před porodem víc než kdy jindy. Hlídá každý pohyb, aby se nestalo nic jí a ani miminku.

Termínu porodu, který by měl být koncem května, se už nemůže s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (32), a synem Matyášem (3) dočkat. „Byla tu v Kanadě půlroční třeskutá zima, takže tohle druhé těhotenství neutíká tak rychle jako to první,“ postěžovala si Lucie, která je s blížícím se dnem D stále nervóznější. „Zároveň si taky uvědomujete, co by se mohlo a nemohlo stát. Zkrátka nevím, jak ostatní maminky, ale já jsem teď daleko víc opatrná a víc se bojím,“ napsala zpěvačka Blesku z Montrealu, kde s hokejovým reprezentantem žije.

Jak se bude druhý potomek zpěvačky a hokejisty jmenovat, manželé ale stále nerozhodli. „Chceme jméno české, ale je to trochu oříšek. Aby ho tu nekomolili, musí to být zároveň tak trochu mezinárodní. Uvidíme,“ řekla Lucie, která během těhotenství vůbec nezahálela.

Lucie do světa nedávno pustila nový videoklip s kapelou Vokobere, který její fanoušci znají také z alba Duety. „Jsem zvyklá pořád na něčem pracovat a baví mě to. K těm asi čtyřiceti hotovým duetům jsme přidali ještě novinky s Jankem Ledeckým, krásnou vánoční věc s panem Karlem Gottem a kytarovku Kousek štěstí. Zkrátka pořád se něco děje,“ dodala Lucka.

Víte, že... Na rozdíl od prvního těhotenství trápily Lucii při tom druhém první týdny velké nevolnosti?

Autor: Hana Zejdová, zrk