Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zfotrovatělý DiCaprio odhodil svršky: V dámské společnosti chytal bronz na luxusní jachtě

21. května 2015 | 15:51

Hollywoodský herec Leonardo DiCaprio (40) ví, jak si užívat života. Na dvanáctidenním festivalu v Cannes si zpestřil program a vyrazil se svými přáteli na luxusní jachtu. Společnost mu dělala i herečka Juliette Lewis (41), která je známá z filmů Vyfič! nebo Blízko od sebe. Na jachtě ukázala svou luxusní postavičku.

Herec Leonardo DiCaprio se vypravil užívat si sluníčka na francouzské břehy a vyplul ve společnosti svých přátel na luxusní jachtě. Pod sílou horkých paprsků odhodil triko a snažil se trochu opálit své poněkud zfotrovatělé tělo. Vyvaloval se na lehátku a pomalu se nechal opékat. Určitě potřeboval doplnit energii po vyčerpávajících večerních akcích, kde buď přispívá na dobré účely nemalými částkami, nebo zdokonaluje dovednosti každého správného playboye.

V mnohem lepší kondici se ukázala hercova kamarádka, herečka Juliette Lewis (41), která vystavila vysportované tělo v modrých bikinách. Herečka se aktivně věnuje posilování a její forma je neuvěřitelná. Jako správná sportovkyně využila posilovnu v útrobách lodi, aby jí neochabl jediný sval.