Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Demi Moore a Bruce Willis slaví úspěchy dcery Rumer! Vyhrála taneční soutěž!

26. května 2015 | 06:00

Být dítětem hollywoodských hvězd neznamená jen privilegovaný život a zajištěnou kariéru. Své o tom ví Rumer Willis (26), která má za rodiče hvězdy stříbrného plátna Demi Moore (52) a Bruce Willise (60). Rozhodla se nejít ve stopách rodičů, ale sbírá úspěchy sama za sebe. Teď se našla v soutěži Když hvězdy tančí.

Rumer Willis dělá hvězdným rodičům Bruce Willisovi a Demi Moore radost. Přihlásila se do taneční soutěže Když hvězdy tančí, kterou vyhrála. 

Úspěchy talentované tanečnice pozorovala celá rodina. „Jsem nadšená! Nemám slov. Jsem na ni tak pyšná. Je prostě úžasná!" řekla na adresu své dcery Demi Moore, která ji podporovala v každém kole soutěže. V hledišti seděli i její otec, hvězda akčního filmu Smrtonosná past Bruce Willis, a ostatní členové rodiny. „Samozřejmě, že jsme nadšení," rozplývala se její sestra Scout.

Demi Moore fandila své dceři v každém kole soutěže.
Autor: Profimedia

Rumer pogratuloval i Ashton Kutcher!

Rumer dokonce podpořil i exmanžel Demi Ashton Kutcher (37), který jí pogratuloval na Twitteru slovy: „Gratuluji. Svou výhru si zasloužíš. Jsem na tebe moc pyšný!" Kutcher a Demi Moore se rozvedli roku 2013 a od té doby nejsou vůbec v kontaktu. Oblíbený herec nyní žije s bývalou kolegyní ze seriálu Zlatá sedmdesátá Milou Kunis, s níž vychovává dceru Wyatt.

Rumer podporovala celá rodina.
Autor: Profimedia

Tanečním partnerem Rumer byl Val Chmerkovskiy. „Upřímně. Jsem moc šťastná za sebe, ale o mnoho šťastnější za něj," řekla Willis o Chmerkovskiym.

Rumer a Val vystoupili v New Yorku v pořadu Dobré ráno, Ameriko, kde zatančili svůj vítězný tanec.

Rumer Willis vyhrála taneční soutěž Když hvězdy tančí.
Autor: Profimedia

Autor: chv