Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Christina Aguilera v novém klipu vypadá jako Britney Spears, Miley Cyrus nebo Cher!

24. května 2015 | 06:00

Christina je žena mnoha tváří. Za svou kariéru předvedla snad všechny možné styly. Teď se ale převlékla za několik svých slavných pěveckých kolegyň a šlo jí to na jedničku!

Kdyby příroda americké zpěvačce nenadělila zlato v hrdle, mohla by se klidně živit jako imitátorka! Svůj skrytý talent předvedla v promo videu k finálovému večeru 8. řady soutěže pro nadějné zpěváky Hlas, kde zastává roli porotkyně společně s Adamem Levinem, Pharrellem Williamsem a Blakem Sheltonem.

Zpěvačka ve videu sedí na porotcovském křesle a prostřednictvím různých identit láká soutěžící, aby se přidali do jejího týmu. Christina si hraje s gesty, mimikou, hlasem a její kostýmy jsou perfektními kopiemi.

Kdo by mohl mít takový šílený kostým? Nikdo jiný než Lady Gaga!
Autor: Profimedia.cz

Dvojčata s parukou

Převlékla se i za kontroverzní zpěvačku Siu, která nerada ukazuje na veřejnosti svou tvář. Tak se na předávání cen Grammy 2015 se dostavila v doprovodu Maddie Ziegler – 12leté slečny, která účinkuje v jejích hudebních klipech. Obě byly stejně oblečené, akorát Sia měla paruku o trochu bohatší, přes ni mohla sotva něco vidět. To přesně paroduje Christina, která kvůli obří bílé paruce nemůže najít, odkud je snímá kamera.

Christina jako Sia - oslepena obrovskou parukou!
Autor: Profimedia.cz

Staré rivalky

Za zmínku také stojí, že Aguilera na sebe vzala i ikonický kostým, který měla Britney Spears v klipu Baby One More Time. Imituje její hlas a hraje poněkud hloupou. Udělala si tak legraci ze své staré rivalky, se kterou na konci devadesátých let soupeřila o nejvyšší příčky hitparád.

Na vtipné video se můžete podívat zde!

Christina jako Cher.
Autor: Profimedia.cz

Autor: red