Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vysmátá Absolonová: Už nemůžu všechny přesvědčovat, že jsem se přežrala

20. května 2015 | 16:16

Zpěvačka Monika Absolonová (38) dlouho tutlala pravdu o svém těhotenství. Po jejím příchodu na snídani do Choco-Café U Klimenta, kde se rozpovídala o zkušenostech s kontaktními čočkami, ale nikoho nezajímalo nic jiného než její miminko.

„Vzhledem k tomu, že mě ještě čekají nějaké výsledky testů, tak se moc vyjadřovat ke svému stavu, který je možná trošku jiný, zatím nechci. Přiznávám ovšem, že děťátko je na dobré cestě, protože bych těžko někoho se svým dmoucím se břichem přesvědčovala, že jsem se přežrala,“ smála se Absolonová. Úsměv jí vydržel celou dobu, co se na akci zdržela. Zpěvačka opravdu jen kvete.

„Zpočátku jsem to tutlala. Netoužila jsem po tom, kdyby náhodou něco nebylo v pořádku, aby to všichni věděli a litovali mě. Teď je to jiné a já doufám, že je vše podle ultrazvuku normální. Ještě čekám na výsledky krevních testů. Vzhledem k věku – je mi osmatřicet – tak přece jen malinko obavy mám,“ uvedla zpěvačka, která opravdu nestála o to, aby se její stav propíral v médiích.

Zpěvačka nechtěla nic moc prozrazovat, ale svěřila se, kdy se má miminko narodit: „V listopadu by měl náš potomek přijít na svět. Zda to bude kluk, či holčička, nebudu ovšem prozrazovat. Snad jen to, že dvoj- či vícerčata to nebudou. Zatím pohlaví vím tak na osmdesát procent.“  

O pár hodin později pak ještě vše oznámila svým fanouškům na Facebooku, a přidala dokonce fotku, na které se jí už pěkně kulatí bříško. „Tak už oficiálně… Ráda bych se s Vámi podělila o takovou vlastně hodně soukromou věc… Pokud vše dopadne dobře, za což se modlím, jako za naše první důležité testy, které dobře dopadly :))), tak by se nám kolem 20. 11. mělo narodit miminko,“ napsala.

Autor: ver