Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Marie Rottrová nestárne! Věříte jí, že 10 let nebyla na kosmetice?

14. května 2015 | 06:25

Zpěvačka Marie Rottrová (73) už léta dokazuje, že stárnout se dá s grácií. Málokdo by jí její věk hádal. Před lety si dvakrát nechala upravit oční víčka a podstoupila lifting, ale za její rozzářenou pletí a věčným úsměvem je něco jiného.

„Začala jsem v rámci jarního očištění chodit do parní detoxikační sauny. Uzpůsobila jsem tomuto detoxu také stravu. Přece jen je ta zimní strava těžká a občas jitrnice nebo jelítko tomu moc nepřidají,“ prozradila zpěvačka, která nechyběla v nehtovém studiu, které vlastní její snacha.

Rottrová vypadá, že je v salonech krásy pečená vařená. Ale opak je pravdou. „Není to tak, že bych byla posedlá svým vzhledem, nebyla jsem snad deset let na kosmetice. Snacha mi teď doporučila salon, kde byla na kosmetice, tak asi zajdu! Kdyby žila maminka, vynadala by mi, že se o sebe vůbec nestarám,“ svěřila se Marie, která hodně rychle pochopila, že vzít si na akci nové boty nebyl nejlepší nápad. Po dvou hodinách si musela sednout do kouta na židli a sandály na podpatku na chvíli zout.

Autor: lara