Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 slavných XXL žen: Jsou tlusté, hrdé a vydělávají na tom balík

  • 13. května 2015 | 12:12

    Opravdu časům hubeňourek odzvonilo? Plnoštíhlé ženy se v poslední době dokážou uchytit v různých odvětvích. A to i v těch, ve kterých donedávna vládla pouze štíhlost. Modelka se 150 kily nebo tanečnice, která udělá provaz, ani nemrkne, ale přitom váží 140 kilo, nejsou výjimkou. Jak se vám líbí?

  • Tess Holliday

    Chtěla se stát modelkou pro oděvy nadměrných velikostí. Jenže Tess Holliday (29) z amerického Mississippi se jen posmívali, že i na XXL modelku je příliš malá a tlustá. 165 cm měřící a 118 kilogramů vážící alternativní bacule se spoustou tetování však všem vytřela zrak. Fotí pro prestižní módní magazín Vogue.

    Tess Holliday
    Autor: Instagram, Profimedia, Twitter

  • Whitney Thore

    Whitney Thore je tanečnicí. I když má velkou nadváhu. Snaží se lidi přesvědčit, že tancovat může opravdu každý bez ohledu na svou váhu. Na internetu vede blog, kde zveřejňuje videa A Fat Girl Dancing (Tlustá tančící holka), která si získala mnoho fanoušků.

    Tanečnice Whitney Thore
    Autor: Instagram, Profimedia, Twitter

  • Rebel Wilson

    Plnoštíhlá komička a herečka se rozhodla neřešit svou váhu a navrhla kolekci oblečení pro plnoštíhlé. A rozhodně nejde o neforemné stany. Šaty jsou ženské, upnuté a mají zvýrazňovat tvary.

    Komička a herečka Rebel Wilson
    Autor: Instagram, Profimedia, Twitter

  • Courtney Mina

    Kanadská blogerka, která odjakživa trpí obezitou a byla také kvůli ní obětí šikany, je dnes hrdá na svou postavu. Na sociálních sítích se vystavuje jen ve spodním prádle a tím chce povzbudit všechny ženy, aby se měly rády. „Moje tělo je jedinečnou formou krásy. Je velké, tlusté, s křivkami a krásně ženské a coby pozitivní aktivistka a modelka ho ráda a s hrdostí ukazuji na veřejnosti,“ napsala Courtney Mina ke svým snímkům.

    Courtney Mina
    Autor: Instagram, Profimedia, Twitter

  • Gabourey Sidibe

    Této těžkotonážní herečce váha rozhodně nestála v cestě za dosažením kariérních cílů. Hrála ve velmi úspěšném seriálu American horror story a ještě byla nominována na Zlatý glóbus. Zřejmě je smířená s tím, jak vypadá. Nemá potřebu hubnout a ani se nezahaluje do volného oblečení. Naopak na své faldy upozorňuje přiléhavým oblečením. Asi ví, že tuk její kariéru nemůže ohrozit.

    Herečka Gabourey Sidibe
    Autor: Instagram, Profimedia, Twitter

Autor: ver
Klíčová slova:  obezita, tuky, osobnosti
Diskuse ke článku
.