Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Poznáte hvězdy českých seriálů? Úžasné fotky z domácích alb

  • 20. dubna 2015 | 06:00

    Každý týden je vídáte na televizní obrazovce, jsou už téměř členy vaší domácnosti. Jejich podobu máte doslova vrytou do paměti, znáte jejich hlas, pamatujete si každý rys jejich tváře. Poznáte herecké hvězdy ze svých oblíbených seriálů i na fotkách z dětství? Otestujte si své schopnosti!

  • Dana Morávková

    Dana Morávková
    Autor: archiv, Facebook
    Na černobílém snímku z roku 1973 tahle roztomilá princezna právě slaví své druhé narozeniny, jak napovídá dort se dvěma svíčkami, a počítání jí ještě moc nejde.

     

    Dnes je z třiačtyřicetileté Dany Morávkové úspěšná herečka, kterou znáte z Ordinace v růžové zahradě 2 jako Zdenu Suchou. Do – u diváků nejoblíbenějšího – seriálu nastoupila už v roce 2009, a to ještě jako Zdena Tichá.

    Video se připravuje ...
    Dana Morávková • VIDEO: Oliver Cuadra
  • Mahulena Bočanová

    Mahulena Bočanová
    Autor: archiv, Facebook
    Od natáčení Chalupářů uběhlo už neuvěřitelných jedenačtyřicet let, přesto se tahle okatá česká herečka moc nezměnila. Teď už je tahle osmačtyřicetiletá herečka sama maminkou. Má dvanáctiletou dceru Márinku. Víte, o koho jde? Mahulena Bočanová si v Chalupářích zahrála postavu Milušky, když jí bylo pouhých sedm let. Další herecká příležitost přišla až o osm let později ve filmu Lucie, postrach ulice.

     

    Aktuálně ji můžete vídat v seriálu Všechny moje lásky, kde hraje Lízu Tobiášovou. Schopnou, atraktivní ženu, tvrdou manažerku, která žije sen mnoha jiných. Má pěkného a schopného manžela, krásné a zdravé děti, moderní byt v prestižní čtvrti a úspěšně rozjetou kariéru. Je to opravdu ale to, co od života chce? Občas tak podléhá pocitu osamění, který si kvůli manželovým cestám kompenzuje po svém.

    Video se připravuje ...
    Monika Marešová, Mahulena Bočanová a Agáta Hanychová se nám svěřily, jaký mají vztah k alkoholu! • VIDEO: Adam Balažovič
  • Patricie Solaříková

    Patricie Solaříková
    Autor: archiv, Facebook
    Tahle holčička v květovaných šatech se příliš nezměnila. Ani dnes si nepotrpí na žádné módní výstřelky a preferuje spíše usedlejší outfity. Už desátým rokem můžete šestadvacetiletou Patricii Solaříkovou pravidelně vídat jako Terezu Jordánovou v seriálu Ulice.

    Video se připravuje ...
    Nafotil by Peter Nagy akty? A co taková Klára Doležalová? Vyzpovídali jsme je na naši kameru • VIDEO: Michaela Nováková
  • Roman Vojtek

    Roman Vojtek
    Autor: archiv, Facebook

     

    Poznáte v téhle nevinné dětské tvářičce dnes už dospělého herce ze seriálů Ulice a Všechny moje lásky, který nedávno opustil svou manželku jen pár týdnů před porodem?

     

    Teď už určitě víte, že je to třiačtyřicetiletý Roman Vojtek. Jako dítě byl prý velmi hyperaktivní. Kdysi ho údajně museli vyloučit i z mateřské školy, protože jeho chování bylo nad síly celého personálu, do něhož patřila i Romanova maminka.

     

    Jeho zatím poslední seriálovou rolí je Lukáš Matějka v seriálu Všechny moje lásky. Kreativec tělem i duší. Ale také poněkud pohodlný chlap, u kterého někdy slova výrazně předcházejí činy.

  • Nela Boudová

    Nela Boudová
    Autor: archiv, Facebook

     

    Ofinka, šatičky a šibalský úsměv. Byla prý pěkně živé dítě, jen tak se něčeho nezalekla. Možná i proto, že prožila část dětství v zahraničí. Už jako malá byla velká parádnice, a jak je vidět, moc ráda se fotila. To jí zůstalo i dnes.

     

    Jde o zkušenou českou herečku a dabérku – sedmačtyřicetiletou Nelu Boudovou. Ta se v seriálu Doktoři z Počátků objevuje v roli hospodské Vandy Řezáčové.

  • Rudolf Hrušínský

    Rudolf Hrušínský
    Autor: archiv, Facebook
    I když je dnes už o nějaký ten rok starší, jeho lišácké oči a šibalský kukuč mu zůstaly. Jestlipak poznáte, kdo je na fotce? Ta pochází z dubna roku 1948 a ten dvouletý klouček není nikdo jiný než Rudolf Hrušínský, kterého znáte ze seriálu Ulice jako dobráckého rybáře Vlastimila Peška. Ani se za ty roky moc nezměnil, co říkáte? 
  • Martin Kraus

    Martin Kraus
    Autor: archiv, Facebook
    Tenhle roztomilý hošík, který se na snímku raduje z formule od Ježíška, zesílil a zmužněl. Dnes se mu přezdívá český Belmondo a doma má půlročního syna.

     

    Charizmatického dvaatřicetiletého herce Martina Krause si můžete pamatovat třeba ze seriálu Cesty domů, kde se skvěle zhostil náročné role Dana Pánka, na první pohled sebevědomého a milého lékaře, který se však během mrknutí oka dokáže proměnit v agresivního floutka, který nejde pro ránu daleko.

     

    A ve zdravotnictví zůstal i v seriálu Svatby v Benátkách. Tam si ale zahrál úsměvnou roli naprosto nepraktického zubaře Davida Grábnera, který by byl bez své partnerky naprosto k životu nepoužitelný.

  • Martina Randová

    Martina Randová
    Autor: archiv, Facebook
    Jak je vidět, už ve čtyřech letech tuhle roztomilou cácorku zajímaly zeměpis a studování map. Přesto se nakonec nestala cestovatelkou, ale herečkou.

     

    Třiačtyřicetiletá Martina Randová se do širšího diváckého povědomí zapsala především rolí nesympatické vypočítavé setřenice Heluš v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde se nedávno provdala za doktora Boba Švarce v podání Martina Zounara.

  • Jan Zadražil

    Jan Zadražil
    Autor: archiv, Facebook
    A komupak se to ve tváři zračí nefalšovaná dětská radost nad dárky pod vánočním stromkem? Znát ho můžete z mnoha seriálů, jako jsou Zdivočelá země, Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy, Přešlapy nebo Cesty domů.

     

    Jeho poslední seriálovou zastávkou bylo Znamení koně II. V něm si zahrál podnikatele Adama Mlynáře, který má koně ustájené na Slunečné hoře a s hlavní hrdinkou Klárou Horovou (Terezou Voříškovou) ho pojí starost o kobylku Blue Mystery, která se zranila na Velké pardubické.

Klíčová slova:  vip, celebrity, seriály
Diskuse ke článku
.