Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dámy utržené ze řetězu! Šampaňské, pivo a odhalená těla

15. dubna 2015 | 06:00

Ňadra přetékající zpoza obrovských výstřihů, z luxusních rób vykukující macatá stehna i zadečky, hektolitry šampaňského, tisíce kelímků piva. Tohle není maturantský večírek, takhle to vypadá, když se britská smetánka dobře baví. Tentokrát k tomu měla skvělou příležitost na prestižních koňských dostizích v Liverpoolu.

Slunce svítilo, nebe bylo bez mráčku, šampaňské teklo proudem a pivo bylo dobře vychlazené. Během pár hodin to na prestižním závodišti v Aintree vypadalo jako na skládce obývané tlupou namol opilých bezdomovců.

Všechno to přitom ráno začalo úplně nevinně. Sledováním dostihů, sázením na favority a jejich následným hřmotným podporováním při běhu. Jenže pak se to nějak zvrtlo.

S postupujícím dnem začínalo být zřejmé, že konzumace alkoholu na přímém slunci dokáže udělat zvířata i z anglických lady a gentlemanů.
Autor: profimedia.cz

Žhnoucí paprsky totiž netvoří s opojným mokem příliš dobrou kombinaci. S postupujícím dnem tak bylo možné spatřit alkoholem značně posilněné ženy a slečny potácející se a povalující se všude, kam jen oko pohlédlo.

A zdaleka nešlo jen o čerstvě plnoleté dívky, které si chtěly užít volný den bez bedlivého dohledu přísných rodičů. Roztáčely to tady totiž i ženy, které už jsou jistě dávno babičkami. Na sluncem rozpáleném asfaltu křepčily jak mladice.

Některé dámy si pak klidně na zemi mezi povalujícími se kelímky od piva, mastnými tácky od hranolků a dalšími odpadky v klidu a pohodě upravovaly make-up. Jako deka jim posloužily obyčejné noviny.

S postupujícím dnem začínalo být zřejmé, že konzumace alkoholu na přímém slunci dokáže udělat zvířata i z anglických lady a gentlemanů.
Autor: profimedia.cz

Nejslavnější a také nejstarší dostih světa je místem, kde se každoročně sejdou ti nejbohatší z britské smetánky, členy královské rodiny nevyjímaje.

Populární Ladies Day je skvělou příležitostí pochlubit se svými předraženými róbami, značkovými botami a kabelkami, šperky za miliony liber.

A jak je vidět z fotografií, je to také skvělá příležitost opít se na čerstvém vzduchu, zařádit si a pro některé dámy i odhalit co největší část těla.

Některé dámy měly zřejmě pocit, že musí ze svého těla odhalit co nejvíce.
Autor: profimedia.cz