Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prošedivělý Beckham: Victoria se na Instagramu pochlubila fotkou svého manžela!

14. dubna 2015 | 11:40

O fotbalistovi Davidu Beckhamovi (39) platí, že zraje jako víno. Se čtyřicítkou na krku vypadá lépe než kdy dřív. A to jeho manželka Victoria samozřejmě ví, a tak na svém Instagramu zveřejnila fotku Davida s prošedivělými vousy. Jak se vám líbí?

Módní ikona Victoria Beckham napsala ke snímku svého muže vtipný popisek "stříbrná liška", a to jen dokazuje, že i po patnácti letech manželství je do něj zamilovaná až po uši.

Image metrosexuála je pryč

Úspěšný fotbalista v důchodu opustil svou image metrosexuála z mládí a nyní sází na mužnější styl. V poslední době si jako jeden z mnoha oblíbil nový styl sexy dřevorubce, neboli lumbersexuála. Jak ho poznáte? Nosí plnovous, kostkované košile, farmářské boty a jeho tělo většinou zdobí spousta tetování. Nagelované vlasy a hladká tvář jsou už zkrátka passé.

Sledujte Victorii

Své fanoušky na instagramovém účtu Victoria pravidelně zásobuje i dalšími snímky ze svého života. Nechybějí její vyčerpaný syn Brooklyn (16) ležící na pohovce po festivalu nebo David držící jejich rozkošnou fenku Coco. Sledujte zde!

Šediny Davida Beckhama
Autor: https://instagram.com/victoriabeckham/

Autor: red