Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Agáta Prachařová není první! Stejně dopadly i Plánková a Borhyová

  • Jakub Prachař se rozhodl odejít od Agáty. Kdo další opustil svoji těhotnou ženu?
    20. března 2017 | 06:00

    Každému, kdo alespoň trochu sleduje svět showbyznysu, nemohla v posledních dnech uniknout informace o tom, že Jakub Prachař se rozhodl požádat o rozvod. Co na tom, lidé se rozcházejí, ale o něco horší je to ve chvíli, kdy má muž opustit těhotnou ženu. Agáta Prachařová není rozhodně jediná žena, která v těhotenství skončí bez muže. Jaké další ženy to potkalo? 

     

  • Agáta Prachařová (31)

    Agáta o víkendu postovala svoji zdrcenou fotografii na instagramu.
    Autor: instagram
    Když Agáta Prachařová o víkendu postovala na Instagram svou fotografii se slovy "hůř mi snad nikdy nebylo", mnoho lidí si nejprve myslelo, že má chřipku. Jenže ona narážela na rozhodnutí svého manžela Jakuba Prachaře požádat o rozvod. Jejich manželství bylo vždy dost divoké, ovšem poslední týdny Jakubovi zřejmě došla trpělivost – na veřejnost se dostaly informace o tom, že Agáta svého manžela podvádí a že dítě čeká s jiným mužem. Těžko soudit, jen oni vědí, jak to ve skutečnosti je. 
  • Tereza Černochová (33)

    Tereza je v osmém měsíci těhotenství a vymetá jeden večírek za druhým.
    Autor: Herminapress
    "S nejistotou, bez managementu, bez peněz, bez muže, s děťátkem. Dobře jsem si to navařila, to je fakt..." napsala dcera zpěváka Karla Černocha (†64) na sociální síti loni na konci června. "Jsem na to sama a nedávám to," pokračovala Tereza Černochová. I ji totiž jen pár dní před jednatřicátými narozeninami a pár týdnů před porodem opustil otec jejího dítěte. Muž, který jí měl být oporou. Zpěvačka ale vlastně nikdy neprozradila, kdo tím nezodpovědným padouchem vlastně je.
  • Jana Janěková (61)

    Jana Janěková
    Autor: Bpž
    Stresujícím těhotenstvím si musela projít i oblíbená herečka, režisérka, fotografka a divadelní pedagožka Jana Janěková. Otcem jejího dítěte byl Petr Svojtka (†35). Herec, který holdoval marihuaně, miloval alkohol a ženy, od ní odešel v době, kdy s ním čekala dceru Janu. Brzy po porodu ale naštěstí potkala skutečnou lásku. Muže, který nevlastní miminko přijal za své, malou Janičku adoptoval a vychoval.
  • Lucie Borhyová (38)

    Lucie Borhyová
    Autor: profimedia.cz
    A na všechno kolem nastávajícího mateřství byla sama i populární moderátorka Lucie Borhyová, když čekala své první dítě. Řecký přítel Nico Papadakis ji totiž opustil ještě dřív, než jejich syn Lucas, kterému bylo v prosinci už 5 let, přišel na svět! A rozchod to nebyl nijak hezký. Lucie to ale přiznala až po letech v rozhovoru pro časopis Instinkt.

    "Není to jednoduché, navíc chcete s partnerem sdílet ty krásné okamžiky, když se dítě usměje, když udělá krok," svěřila se. "Snažila jsem se dělat maximum, abychom žili jako plnohodnotná rodina. To se ale nikdy nestalo. Bohužel jsem si vyslechla věci, jež jsou pro ženu, která zjistí, že je v jiném stavu, úplně nejhorší," dodala.

  • Markéta Plánková (38)

    902648:gallery:true:truePeklem si také musela projít oblíbená herečka Markéta Plánková, když ji těhotnou opustil její partner, herec a tehdy těžký alkoholik Roman Štolpa. Láska k muži, z něhož se vyklubal notor, pro ni skončila málem katastrofálně. On ji opustil a ona najednou byla na všechno sama.

    "Agátka už byla na cestě, nedalo se s tím nic dělat," řekla tenkrát v rozhovoru pro magazín Ona Dnes Markéta, kterou okolnosti donutily vrhnout se okamžitě po porodu po hlavě do práce. Kdyby to neudělala, asi by skončila i s miminkem na ulici. "Chvíli jsem žila z úspor, ale pak už to nešlo, jen pronájem bytu stál deset tisíc," popsala Markéta. "A hlídali kolegové! Chvilku Jirka Schmitzer, chvilku Jirka Lábus... Škoda, že si to Agátka nemůže pamatovat…"

    Video se připravuje ...
    Jitka Schneidrová v další řadě První republiky, koho bude hrát a jak zamíchá kartami • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
  • Tereza Vojtková (37)

    Roman Vojtek s manželkou Terezou čekají druhé dítě.
    Autor: Martin Hykl
    Opuštěnou nastávající maminkou byla i manželka herce Romana Vojtka. Ten ji opustil jen pár týdnů před porodem. Nedlouho předtím přitom Blesku tvrdil, že chce být ženě u porodu oporou. Jeho nečekaný odchod byl pro těhotnou Terezu Vojtkovou natolik psychicky bolestný a vyčerpávající, že musela být hospitalizována.

    "Skončila jsem na kapačkách v nemocnici u Apolináře," přiznala tenkrát nastávající maminka webu Super.cz. Psychiatr jí dokonce musel předepsat antidepresiva. "Je to pro mě zrada a velké lidské zklamání, dál bych se k tomu vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nevyjadřovala. Za tři týdny rodím," svěřila se Tereza Blesku.

Autor: red