Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší fotky z Oscarů: Polonahé róby, zamilované páry a hubená Monika Lewinsky

24. února 2015 | 13:34

Monika Lewinsky zhubla, Lady Gaga se převlékla do černé a Jennifer Aniston je ohromně šťastná. Hvězdy po Oscarech pózovaly na večírku Vanity Fair slavnému fotografovi a fotky jsou k vidění na Instagramu.

Tradičně nejprestižnější pro oscarovou party je večírek časopisu Vanity Fair, na kterém obvykle nechybí žádná z velkých hvězd. Čerství držitelé Oscarů, jejich soupeři, ale i celebrity, které se přišly jen pobavit a na červeném koberci se neobjevily, pózovali letos v připraveném salonku slavnému fotografovi Marku Seligerovi a jsou k vidění na Instagramu @vanityfair. 

Královny převleků

Rita Ora
Autor: @vanityfair

Řada hereček se stihne před party Vanity Fair převléci, takže například Lady Gaga vynesla místo bílé toalety, ve které pózovala na červeném koberci, šaty černé, které doplnila make-upem ve stylu emo.

Stejně tak zpěvačka Rita Ora vyměnila svou tmavě modrou toaletu od značky Marchesa z červeného koberce za šokující, z větší části průhlednou toaletu od návrhářky Gigi Hadid.

Šťastné páry

Před Markův objektiv se postavily i krásné páry celebrit, jako jsou herečka německého původu Diane Kruger s hercem Joshuou Jacksonem, zpěvák Adam Levine s modelkou Behati Prinsloo nebo Jennifer Aniston s přítelem Justinem Therouxem.

Monika Lewinsky
Autor: @vanityfair

Překvapením večírku byla Monika Lewinsky, proslulá aférou s bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem, které to v rudé toaletě ohromně slušelo.

Zdroj: @vanityfair