Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Těhotná Milla Jovovich: Nesmím přibrat víc než 13 kg

Druhé těhotenství si Milla užívá, ale myslí dopředu.
23. ledna 2015 | 10:11

Již za deset týdnů by měla Milla Jovovich přivést na svět svou druhou dcerku, kterou čeká s manželem, režisérem Wesem Andersonem. Pochvaluje si, že tentokrát přibrala jen 13 kg, ale musí se prý už hlídat. Necelých šest měsíců po porodu totiž začíná točit pokračování akčního snímku Resident Evil.

Se svou první dcerou přibrala v těhotenství 34 kilogramů, které shazovala téměř dva roky, což si teď nemůže dovolit. Už před porodem tedy začíná řešit, jak shodí těhotenská kila dolů. "Naštěstí jsem tentokrát nepřibrala tolik, jako když jsem čekala první dceru," pochvaluje si. "Přibrala jsem přesně tolik, aby bylo mé těhotenství zdravé. Musím se teď více starat o svůj životní styl, abych nepřibírala více, než je nutné, což by nebylo zdravé ani pro mě, ani pro mé dítě," napsala na své facebookové stránce.

"Začala jsem proto chodit na dlouhé procházky, abych nastartovala svůj metabolismus, a plánovat s osobním trenérem jídelníček," dodává. Denně nachodí cca 4 km a výrazně omezila nezdravé sacharidy, jako jsou bílá mouka, rýže a sladkosti.

Milla Jovovich těhotná
Autor: Reuters, Instagram

Detaily svého režimu a jídelníčku sdílí téměř každý den na svém Facebooku, čímž by ráda inspirovala ostatní nastávající maminky ke zdravějšímu životnímu stylu v těhotenství.

Autor: kok