Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Meryl Streep nestárne! Ve stejných šatech sexy i po 30 letech

14. ledna 2015 | 12:00

Nádherná hříva, tajuplný úsměv, dokonalé křivky, vosí pas. Oscarová herečka Meryl Streep (65) jako by popírala zákonitosti přírody. Dokázala to i tím, že se po neuvěřitelných třiceti letech oblékla do šatů, ve kterých okouzlovala muže už v osmdesátých letech. A vypadala jedním slovem skvěle!

Pětašedesátiletá americká herečka je přesně tím typem ženy, která nestárne, ale zraje jako víno. Není tajemstvím, že jakékoliv zákroky plastických chirurgů striktně odmítá.

"Ten, kdo se zbláznil do botoxu a chodí na něj třikrát do týdne, na své vrásky upozorňuje daleko víc než ten, kdo o botoxu v životě neslyšel," tvrdí Meryl, která si ze svého věku dokonce často dělá legraci.

Její recept na udržení mládí je jednoduchý. Je jím pozitivní pohled na svět, optimismus, úsměv a permanentně dobrá nálada. Kromě toho se snaží zdravě stravovat, alkohol prakticky nepije. Pravidelně chodí cvičit, nejraději plave. A vyhýbá se slunci, které pleti nesvědčí.

Když před třemi lety herečka ozdobila obálku lednového vydání magazínu Vogue, žertovala, že byla nejstarší osobou, která kdy na titulu byla vyfocena. V rozhovoru pak prozradila, že jí po čtyřicítce už třikrát nabídli hrát různé role čarodějnic. "Vysvětluji si to tím, že ženy v mém věku jsou jistým způsobem groteskní a nejlepší léta už mají za sebou."

My si s ní ale dovolíme nesouhlasit! Její vzhled i postavu jí mohou závidět o generaci mladší kolegyně. Co si o tom myslíte vy?