Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podvedené a zhrzené celebrity: Kdo nedokázal odpustit partnerovi?

  • Zhrzené celebrity
    15. října 2014 | 06:00

    Nevěry, rozchody, rozvody... Tyhle eskapády partnerských vztahů se obvykle neobejdou bez emocí. Své o tom vědí české i zahraniční celebrity. I když po čase obvykle vzrušení ochladne, některé svým partnerům zradu hned tak odpustit nedokážou. Třeba jako moderátorka Gábina Partyšová (36), která nenávist k bývalému manželovi a otci jejich dítěte, Pepovi Koktovi, nosí v srdci už dva roky.

  • Gábina Partyšová

    Rodinná idylka Pepovi a Gábině dlouho nevydržela
    Autor: Archiv Blesku
    I když od rozchodu moderátorky s manželem Josefem Koktou (56) uplynuly už dva roky, dlouho pro ni nebylo snadné smířit se s tím, že ji manžel a otec jejich syna Kristiána (7) před celým národem "nasadil parohy", když ji podvedl s mladičkou Ornelou Štikovou a nakonec za ní i odešel. Rána v srdci byla zkrátka velká.

     

    A i když teď tvrdí, že už mu před pár měsíci odpustila, nenávist k jeho nové rodině ještě stále nepřekonala. Nechce s nimi mít nic společného a nepřeje si ani, aby se s Ornelou nebo svým nevlastním mladším bratrem Quentinem (1) někdy v budoucnu setkal její syn.


    "K setkání Kristána nebo mě s Quentinem nikdy nedojde a myslím, že ani Pepa by si to nepřál. Kvůli tomuhle byl ten rok trvající mediální humbuk a parohy přes celý národ," prohlásila moderátorka, která navíc nechala Kristiánovi změnit příjmení v rodném listě z Kokta na Partyš.

  • Alice Bendová

    Autor: pro Blesk - Miloš Schmiedberger a archiv
    Manželství herečky a bývalého hokejisty Václava Bendy (38) začalo před více než deseti lety doslova pohádkově. Jenže když se pak Václav přestal profesionálně věnovat hokeji, začal podnikat. Bohužel neúspěšně. Dluhy se množily a rodina se čím dál více utápěla ve finančních problémech. A k tomu Alice odhalila, že je jí manžel nevěrný při každé příležitosti.


    "Poslední kapkou bylo, že mě podváděl i v devátém měsíci těhotenství," prozradila Alice, která s ním má má dvě děti Vašíka (5) a Aličku (2).


    "Za našeho manželství obšťastňoval 150 ženských a možná víc. Návrhy dělal i mé sestře, ale ta ho odmítla. Šest týdnů po porodu jsme byli na svatbě známých. Já šla domů dřív kvůli dětem a Vašek zůstal. Po nějaké době jsem se dozvěděla, že tam skončil s nějakou dámou," dodává.

  • Zlata Adamovská

    Zlata Adamovská a Radek John
    Autor: Archiv Blesku
    Představitelka doktorky Běly Valšíkové z Ordinace v Růžové zahradě má už za sebou dva rozvody. A pokaždé to byla ona, kdo vztah ukončil. Nepatří totiž k ženám, které by si jen tak nechaly něco líbit. Zároveň ale prý nikdy nejedná ukvapeně. "Ráno moudřejší večera," bylo celé roky jejím hlavním heslem.

     

    První manželství s Vadimem Petrovem trvalo "jen" čtyři roky. Herečka mu vytýkala především nespolehlivost. Šuškalo se ale o nevěrách.

     

    Druhé manželství s publicistou Radkem Johnem vydrželo mnohem déle. Když se ale Adamovská dozvěděla, že má nemanželské dítě, neváhala s rozchodem ani minutu. "Na tohle rozhodnutí jsem do rána čekat nepotřebovala," prohlásila pak po rozvodu. A dodala také, že kdyby se nerozvedla, tak by byla dceři Báře špatným životním vzorem.

  • Dana Batulková

    Batulková zahnula Prachařovi jako první
    Autor: archiv Blesku
    Nestárnoucí herečka si před deseti lety prošla doslova peklem. Nejenže jí v té době vyhořel rodný dům v pražských Kolodějích, ale všimla si také, že se její manžel a otec jejich dvou dětí, Jakuba a Mariany, chová tak nějak divně. Jako by někoho měl...

     

    Svěřila se s tím kolegyni a kamarádce z divadla Lindě Rybové. Společně se snažily přijít na to, jak je možné, že David nepřespává doma. Rybová kamarádku utěšovala... jenže byla to právě její postel, kde Prachař trávil noci. Když to Batulková zjistila, dala Lindě pár facek a nevěrného manžela bez milosti vykopla z domu.

     

    I když od té doby uplynulo už mnoho let, bývalé kamarádce doteď neodpustila, že jí před lety odvedla manžela a otce jejich dětí. "Mezi námi není žádný vztah. Já nemám důvod s ní jakýkoliv vztah mít," prohlásila před dvěma roky. A neodpustila ani Prachařovi. "Když byly děti malé, tak se s otcem potkávaly alespoň o vánočních svátcích. Teď už jsou velké, není důvod se stýkat. Dneska už máme každý svůj život," dodala herečka.

  • Chantal Poullain

    Chantal Poullain okouzlila svým plným dekoltem
    Autor: hermina.cz
    Krásná herečka a šansoniérka mluví o svém bývalém manželovi Bolkovi Polívkovi jako o své osudové lásce. Zaujal ji jak svým zjevem, tak především klaunským uměním, kterým jí dostal dle jejích vlastních slov do kolen. Nakonec se ale happy end nekonal. Proč vlastně?


    "V životě je hodně věcí škoda, samozřejmě. Člověka to nepotěší, protože jsem si fakt myslela, že budeme celý život spolu. Někdy se cesty rozdělí, ale to neznamená, že se nemáme rádi. Život jde dál," zamyslela se Chantal nad patnáctiletým vztahem se slavným komikem v rozhovoru pro radio Impuls.


    "Kdybych mohla svůj život žít znovu, všechno bych zopakovala. Není žádné velké rozhodnutí, které bych udělala jinak. Kromě pár věcí jako ta havárie anebo rozvod. Rozvod je pro mě to nejhorší, co si umím představit. Vzala jsem si člověka na celý život. Ale udělala jsem chybu - nebyla jsem dost otevřená. Ani jeden jsme nebyli schopní o naší krizi mluvit, možná jsme si měli nechat poradit odborníkem. Chovali jsme se jako dva pyšní Lvi, divocí koně, kteří se stavějí na zadní," prozradila také Poullain.

  • Jennifer Aniston

    Brad si dlouho nemohl vybrat, tak si Angelina léčila ego s jinými
    Autor: Profimedia.cz
    Je to už osm let, co Angelina Jolie přebrala herečce manžela. Za Brada Pitta byla Jennifer vdaná pět let, jenže on se během natáčení filmu Mr. a Mrs. Smithovi na place seznámil právě s Angelinou a zamiloval se do ní.

     

    Rozchod manželského páru byl hodně bouřlivý. Když se Aniston dozvěděla o Pittově románku, začala zuřit a okamžitě ho vyhodila ze společného domu v Beverly Hills. Nejvíc jí prý naštvalo to, že vztah s Angelinou dlouho popíral.

     

    Pittovi pak dlouho nedokázala odpustit a svojí kolegyni od té doby nemohla vystát.

     

  • Demi Moore

    Zdroj z Demiina okolí tvrdí, že Ashton Demi jen využíval
    Autor: profimedia.cz
    Půvabná brunetka svému o patnáct let mladšímu manželovi jeho četné nevěry dlouho tolerovala. Trpělivost jí došla až po té, co na veřejnost vyplynulo, že ji Kutcher podvedl v den jejich šestého výročí svatby. Nevěra s třiadvacetiletou Američankou Sarou Leal pro ni byla poslední kapkou.

     

    Namísto romanticky stráveného večera se svou manželkou si v luxusním hotelu Hard Rock v San Diegu uspořádal svou vlastní oslavu. Kromě tanečnice Sary měl ve svém apartmánu ještě další tři ženy.


    "Musela jsem si srovnat hodnoty. Dopadlo to takhle. Bude rozvod," napsala pak herečka na Twitter. Tohle se opravdu neodpouští!

  • Kylie Minogue

    Kylie nejspíš vypila elixír mládí.
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka se svými expartnery vychází skvěle, až na jednoho, kterému prý nikdy neodpustí. Tím je francouzský herec Olivier Martinez. Přestože s ním Kylie prožila nejtěžší chvíle svého života, kdy bojovala s rakovinou, rozchod mu odpustit nedokáže.

     

    "Nejsem připravena být kamarádkou s Olivierem," prohlásila australská hvězda pop scény. V době, kdy prodělávala chemoterapii rakoviny prsu prohlašovala, že její o dva roky starší přítel Olivier Martinez je pro ni neuvěřitelnou a nenahraditelnou oporou. Jenže pak prožila bolestný zásah, její milovaný muž od ní odešel. Rána je údajně tak hluboká, že se bude hojit ještě hodně dlouho. "Ráda se svými expartnery udržuji dobré vztahy, ale nejsem připravena být kamarádkou s Olivierem. Abyste mohli postoupit z romantické lásky k řádnému přátelství, musí uběhnout hodně času," svěřila se Kylie magazínu Hello!.

     

Klíčová slova:  zhrzená, vip, gábina partyšová
Diskuse ke článku
.