Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

50 odstínů šedi v podání celebrit. Kdo si potrpí na extrémní hrátky?

  • Co mají slavní rádi v posteli a kdy přišli o panenství? Svěřili se se vším!
    26. září 2014 | 06:00

    I celebrity jsou jen lidé. Mají své potřeby, touhy i přání. A to samozřejmě i co se sexu týče. Věděli jste třeba, že Angelina Jolie má ráda bolest a drsné praktiky, Eva Longoria svazování hedvábnými šátky a Robert Downey jr. si rád hraje sám se sebou?

  • Eva Longoria

    Eva Longoria
    Autor: shutterstock.com
    "Zoufalá manželka v domácnosti" Eva Longoria má s Anastasií Steel, hlavní hrdinkou 50 odtsínů šedi, hodně společného. Jak sama přiznala, miluje být svazováná hedvábnými šátky.


    "Je na tom něco velmi sexy, být tak pokorný, ležet tváři dolů a nemoci se hýbat," prozradila Eva a dodala: "Nejsem ale ani proti tomu, aby byl spoutaný partner. Mám ráda muže, kteří se nebojí být submisivní."

  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson už několik let patří na různých žebříčcích mezi nejkrásnější ženy světa.
    Autor: archiv Blesku, profimedia.cz
    Téhle krásce chtíč doslova kouká z očí. Jak sama přiznala, hrozně moc miluje sex v autě. Tvrdí, že ji vzrušuje ze všeho nejvíc. To ale zdaleka není všechno. Existuje spousta historek, které vyprávějí o tom, jak si to Scarlett Johansson s někým rozdávala téměř na veřejnosti prostě jen proto, že na to měla chuť. Třeba ve výtahu měla styk s hercem Beniciem Del Torem, i když se v té době viděli v podstatě poprvé.
  • Robert Downey jr.

    On je Iron Man!
    Autor: indiwire.com
    Slavný Iron Man zřejmě nějak potřeboval zaměstnat svojí silnou pravou ruku. Alespoň v době, než potkal svoji současnou manželku. "Byl jsem doslova posedlý onanií. Dělal jsem to pořád a s neutuchajícím nadšením. Ale ani v nejmenším toho nelituju. Říkám si, že jsem ten orgán využil opravdu na maximum a stálo to za to." 
  • Heidi Klum

    Heidi Klum
    Autor: ČTK
    Heidi Klum se zase netají slabostí pro to, co muži nosí v kalhotách. Podle toho si vybírala i svého bývaléhop manžela. Na Sealovi jí prý neimponoval jeho vzhled, povaha nebo hudební nadání, ale délka penisu.


    "Poprvé jsem ho potkala v lobby new yorského hotelu. Seděla jsem tam, on se zrovna vrátil z posilovny a sedl si do křesla naproti mě. Měl kraťasy, takže jsem tak viděla naprosto všechno. A jediné, co jsem si při tom pohledu říkala bylo prostě wow!", svěřila se zdánlivě křehká topmodelka.

  • George Clooney

    Nestárnoucí idol mnoha žen George Clooney (51) je známý z filmů Dannyho parťáci, Lítám v tom či Děti moje. Doma má Zlatý glóbus i Oscara.
    Autor: profimedia.cz
    Charismatický George Clooney má zase asi rád výšky. Svůj první orgasmus zažil při hodině tělocviku."Bylo mi asi šest let, šplhal jsem na laně, dostal se až na vrchol a pak to přišlo," popisuje herec a dodává: "Samozřejmě ze mě nic nevystříklo, ale všechno ostatní tam bylo - chvění, mrazení a myšlenka na to, jak božský je to pocit!"
  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie v kostýmu Lary Croft.
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka je pěkné číslo. Za svoji sexuální touhu se ale nestydí. Veřejně se přiznala k tomu, že je bisexuální, pohotově hovoří o sexu v těhotenství, drsnějších praktikách a hrách s krví, kterých se účastnila jako -náctiletá. Svůj první sex zažila ve čtrnácti letech s přítelem, se kterým v té době žila! A navíc si ho uměla pěkně okořenit. Když byli totiž v nejlepším, chtěla mu být ještě blíž, což podle jejích slov znamenalo popadnout nůž a říznout ho. Orgasmu prý Angelina Jolie dosáhla v okamžiku, kdy on ji na oplátku řízl také. V jiném rozhovoru se zase krásná herečka svěřila, že má ráda, když je partner pořádně dominantní: "Cítím se tak v bezpečí a navíc mě to opravdu hodně rajcuje!".

Diskuse ke článku
.