Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Proměněné celebrity! Plastiky nepotřebují, stačí jim jediná přirozená změna

  • 17. září 2014 | 11:45

    Zkrácené vlasy, jiný účes, odlišná barva, brýle... Někdy stačí opravdu jen drobnost, aby se člověk změnil k nepoznání. Tyhle hvězdy jsou důkazem, že není potřeba hned navštěvovat ordinace plastických chirurgů a podstupovat desítky zkrášlovacích procedur.

  • Jennifer Lawrence

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz, ČTK, EPA, Reuters
    Oscarová hvězda účesy mění poměrně často. Loni začátkem roku šokovala černou hřívou, kterou si pořídila jen den po udílení Oscarů, během kterého si sošku odnesla za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za snímek Terapie lásky. Brzy se ale naštěstí vrátila k něžnějším světlým pramenům, které k jejím křehkým rysům sedí spíš. A nakonec se nebála sednout pod nůžky a pořídit si vystříhaný účes v pánském stylu.
  • Katy Perry

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz, ČTK, EPA, Reuters
    Je těžké uvěřit, že tahle americká zpěvačka je přírodní blondýna. Účesy i barvu vlasů mění téměř obden. Vyzkoušela už oranžovou, fialovou, modrou i zelenou. A i když pokaždé vypadá skvěle, s rovným hladkým účesem s ofinkou  je vážně sexy.
  • Zooey Deschanel

    Zooey Deschanel
    Autor: profimedia.cz, ČTK, EPA, Reuters
    Mladá americká herečka s hlubokýma modrýma očima, která je okouzlující v každé situaci, je pověstná svojí ofinkou. Ta jí zaručuje dívčí vzhled. "Ulíznuté" vlasy stažené do drdolu jí ale přidávají léta.
  • Beyoncé

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz, ČTK, EPA, Reuters
    Zpěvačka, proslulá svojí dlouhou lví hřívou, měla už na své hlavě také lecos. Loni v létě šokovala své fanoušky razantní změnou střihu. Klučičí účes jí ale dlouho nevydržel. Už po týdnu se objevila v účesu po ramena. Dnešní salóny zkrátka dokáží zázraky. Víc než vlnité mikádo jí ale rozhodně sluší vyžehlené rovné vlasy.
  • Anne Hathaway

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia.cz, ČTK, EPA, Reuters
    Krásce s obrovskýma očima a nádherným úsměvem sluší snad všechno. Výrazné brýle ve stylu "nerd look" jí ale změnily k nepoznání? Líbí se vám víc bez nich, nebo s nimi?

Klíčová slova:  vip, změna, vzhled
Diskuse ke článku
.