Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hrůzné prsty celebrit! Takhle zdeformované nohy jste ještě neviděli

  • Ikona Victoria Beckham má podle průzkumu ve Velké Británie nejhorší nohy ze známých celebrit.
    12. září 2014 | 06:00

    Pokroucené prsty, vbočené palce, zažloutlé nehty, plochá chodidla... I když jsou jinak téměř dokonalé, při pohledu na jejich nohy v sexy sandálkách vám budu vstávat hrůzou vlasy na hlavě. Podívejte se, kdo má nejošklivější nohy v šoubyznysu.

  • Victoria Beckham

    558766:gallery:true:truePatří mezi nejelegantnější hvězdy vůbec, určuje módní trendy. Více než šest let neobula nic jiného, než lodičky na extrémně vysokém podpatku. Prohlašovala, že balerínky by na nohy nikdy nevzala. Na svoje nerozumná rozhodnutí ale doplatila. Její nohy vypadají příšerně, jsou zdeformované a Victoria má údajně neuvěřitelné bolesti.
  • Steven Tyler

    Steven Tyler
    Autor: profimedia.cz
    Snad nejpříšernější prsty šoubyznysu ale kupodivu patří muži. Populární rocker, frontman skupiny Aerosmith, má prsty tak zničené, jakoby v úzkých lodičkách chodil snad i spát. Každý jiný člověk by se za takové nohy styděl. Tyler si naopak do sandálů lakuje nehty fialovým lakem s perletí.
  • Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

    Deset let hrála v Sexu ve městě Carrii Bradshaw, která na podpatcích od Manola Blahnika trávila osmnáct hodin denně. Slavná role jí však úplně zničila chodidla. Parker tak nedávno veřejně proklela vysoké podpatky a nechala se slyšet, že už je nebude nosit. "S výjimkou těch opravdu, ale opravdu nádherných."

  • Julianne Moore

    Julianne Moore
    Autor: profimedia.cz
    Už jen pohled na její prsty u nohou nás bolí! V neuvěřitelně špatně zvolených páskových botách se mačkají jeden přes druhý, a je vidět, že má herečka naprosto zdeformované nohy. Korunu všemu nasazují ubohé malíčky, které se už do sandálů nevešly, a tak trčí do stran. 
  • Katie Holmes

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz
    Ani bývalka Toma Cruise nemá nijak krásné nožky. Časté nošení módní obuvi si zkrátka vybírá svou daň bez ohledu na to, jak slavní jste.
  • Cameron Diaz

    Cameron Diaz
    Autor: Reuters
    Kráska na svojí zálibu ve střevíčkách na podpatku doplatila takzvanými kladívkovými prsty. Postižení vzniká často právě při nošení těsné špičaté obuvi a vysokých podpatků. V důsledku toho se prst (nejčastěji druhý) ohýbá, nelze ho narovnat a nad jeho klouby se tvoří otlaky.
  • Kim Kardashian

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
    To, že pro krásu se musí trpět, ví i Kim Kardashian, která stojí na vysokých podpatcích od rána do večera. Upustila od nich snad jen v těhotenství, kdy jí nohy příšerně otékaly. Některé kousky ovšem nemá prochozené a ve správné velikosti, což zapříčiňuje ošklivé otlaky, odřeniny a příšerné bolesti. Kim by na své nohy měla dávat větší pozor, obouvat si jen kvalitní materiály a hlavně si občas vyrazit v teniskách, abychom ji v šedesáti nevídali jen se stylovými holemi. 

Klíčová slova:  vip, celebrity, nohy, prsty, deformace
Diskuse ke článku
.