Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Taťána Kuchařová: Exkluzivní fotografie z focení kalendáře

10. září 2014 | 06:00

Když se krásná žena rozhodne odhodit své svršky a nafotit se téměř nahá, je za tím většinou muž nebo charita. V případě Taťány Kuchařové je za tím na prvním místě charita a hned na druhém je v tom také muž. Samozřejmě ji musel někdo nafotit, což byla jistě hrůza, měnila by s ním jen asi minimálně polovina planety!


Fotograf Matuš Toth je ovšem ostřílený profesionál, který je na to, že se před ním ženy odhalují a to už jak psychicky, tak fyzicky, zvyklý. Aby totiž byla fotka dobrá, musí být fotograf také částečně psycholog a dostat svůj objekt tam, kam potřebuje. „Celou akci jsme zvládli dobře, i přes nepříznivé počasí, které ztěžovalo focení i samotné natáčení“, sdělil Blesku pro ženy Matuš Tóth. „U Baltu bylo chladno, teploměr ukazoval pouhých 17 stupňů. Taťána je ale vždy profesionál a tak focení zvládla na jedničku“, dodal spokojeně.

Pokud jde o dobrou věc, tak člověk zatne zuby a představuje si jen to skvělé, co jeho těžká práce přinese. „Ráda se pojím se silným brandem. Je pro mne důležitý profesionální přístup a serióznost. Mám radost, že naše spolupráce s Europe Easy Energy na novém projektu doslala také charitativní rozměr. Některé fotografie z kalendáře bude možnost exkluzivně dražit. Výtěžek z této dražby fotografií kalendáře půjde na projekty, které pomáhají starým lidem a umožňují jim zůstat doma se svou rodinou. Těší mě, že společně s Europe Easy Energy vytváříme kvalitní projekty, které zároveň pomáhají.“