Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Angelina a Brad: Jak šel čas s nejkrásnějším párem světa

  • Slavný pár si konečně po devíti letech vztahu řekl své "ano"!
    29. srpna 2014 | 06:00

    A je to tady! Včera se rozkřiklo, že Angelina Jolie (39) a Brad Pitt (50) se konečně vzali. Své zasnoubení oznámili v roce 2012 a od té doby o podrobnostech své svatby mlčí. Nyní vyšlo najevo, že si tento slavný Holywoodský pár řekl své "ano" 23. srpna ve Francii na zámku Miraval, který si pár před několika lety koupil. Podívejte se, jak šel čas s "Brangelinou". 

  • Seznámení

    ....
    Autor: Profimedia.cz
    Ona pomyslná jiskra přeskočila mezi herci při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v 2004. Jenže tehdy byl Brad Pitt ženatý s hvězdou seriálu Přátelé, Jennifer Aniston. Původně byl Brad s Angelinou pouhými přáteli a nic jiného nezamýšleli. Veřejnost v tom ale začala vidět něco víc, než pouhé přátelství a veškerá pozornost se začala strhávat převážně na ně.
  • Bradův rozvod

    Brad si dlouho nemohl vybrat, tak si Angelina léčila ego s jinými
    Autor: Profimedia.cz

    Brad začíná naprosto podléhat kouzlu Angeliny a Jennifer podává žádost o rozvod. Nejspíše by k tomu došlo tak, jako tak, protože názory na společný život Brada a Jennifer se značně rozcházely. Zatímco on se cítil na to založit rodinu, ona chtěla dál budovat svoji hereckou kariéru. No, není se čemu divit, že Brad nakonec zakotvil u Angeliny. Dnes spolu vychovávají šest dětí. 

  • Brad si osvojuje Angeliny děti

    Angelina se svým synem Madoxxem.
    Autor: Profimedia.cz

    Když pár oficiálně přiznal, že spolu chodí, strhla se vlna diskuzí. Tábor fanoušků se rozdělil na ty, co stojí za Jennifer a tvrdí, že Angelina jí ho odlákala, druhá polovina zase hájí zájmy Angeliny. Slavný pár na to však nehledí a brzy se Angelina se svými dvěmi adoptovanými dětmi přestěhuje do domu k Bradovi. Ten, jako správný chlap, si obě děti, tedy Maddoxe a Zaharu Marley, osvojí. Obě děti od té doby nosí příjmení Jolie-Pitt.

  • První společné dítě

    Děti Angeliny Jolie a Brada Pitta
    Autor: Profimedia.cz

    Ani ne půl roku poté, co si Brad osvojil Angeliny děti, se jim narodila dcera Shiloh Nouvel. Herečka porodila v Namibii, kde zrovna trávila čas humanitární prací se svým partnerem. Celý svět tehdy čekal na první fotografie malé holčičky, ale pár si dával na čas. Nakonec obrázky prodali britskému časopisu Hello! za čtyři miliony dolarů. Vydělané peníze pak věnovali na charitu. Jak šlechetné! 

  • Máme dalšího adoptovaného chlapečka!

    Rok 2007 byl plný změn, ať už těch poztivních, či negativním. Ihned na začátku roku zemřela Angelině matka. Už dva měsíce po její smrti ale do rodiny přibyl další přírustek, a to chlapeček Paxx Thien z Vietnamu. Spolu s Maddoxem, Zaharou a Shilon už mají děti čtyři! A stále ještě nekončí...
    Slavný pár si konečně po devíti letech vztahu řekl své "ano"!
    Autor: Profimedia.cz
  • Nejdražší fotografie slavných dětí

    Nikoho nepřekvapilo, když v roce 2008 vyšlo najevo, že Angelina s Bradem čekají dalšího potomka. A ne jednoho, rovnou dva! Angelina se rozhodla porodit ve Francii, na počest své matky, která byla napůl Francouzka. Dvojčátka Leona a Vivienne Marcheline se narodila 12. června toho roku. Svět tehdy opět prahl po tom spatřit potomky tohoto krásného páru, a oni se rozhodli toho opět využít. První fotografie poskytly časopisům People a Hello! za 14 milionů dolarů! Hádejte, co s nimi Brangelina udělali?
    Angelina si myslí, že chůva jejích dětí by měla mít nadpřirozené schopnosti.
    Autor: profimedia.cz
  • Rozejdou se?

    Brangelina se svou dětskou smečkou
    Autor: profimedia.cz
    Jak už to tak bývá, lidé jsou závistiví... A o to více, pokud jde o slavné osobnosti, které v životě něco dokázali. V roce 2009 zlé jazyky tvrdily, že dokonalý pár Brangelina je v koncích a že se herci spolu brzy rozejdou. Angelina s Bradem si z toho ale nic nedělali. Angelina tvrzení o rozchodu vyvrátila v pořadu Good Morning America!, kde se nechala slyšet, že její děti, společně s Bradem, je pro ní to nejdůležitější v životě. 
  • Přišla o prsa

    Bohužel nemoci se nevyhýbají ani slavným osobnostem. V roce 2013 zemřela Angeliny teta na rakovinu prsu a herečce lékaři předpověděli, že i ona má 87% šanci na to onemocnět. Angelina dostala strach, pomyslela na svých šest dětí a raději preventivně podstoupila masektomii obou prsou. Tímto svým rozhodnutím ovlivnila spousty dalších žen, které se rozhodly podstoupit stejný zákrok.
    Angelina Jolie truchlí, její teta zemřela na rakovinu prsu
    Autor: ČTK
  • Svatba ve Francii a Oscar pro Brada

    Své zasnoubení oznámil světu pár už v roce 2012. Od té doby se po jakýchkoliv dalších přípravách slehla zem. Nikdo nic nevěděl, neslyšel, neviděl, oni neměli potřebu se se svým soukromím svěřovat. Až do teď! 23. srpna si své ano řekli na zámku v jižní Francii, který si koupili v roce 2010. Ohledně jejich svatby zatím nepronikly žádné informace. Kdo ví, třeba brzy přijdou s nabídkou na svatební fotografie a my se jen můžeme dohadovat, za kolik je prodají nyní. Každopádně gratulujeme! A abychom nezapomněli, tento rok je pro Brada skutečně šťastným. Letos totiž získal Oscara za nejlepší film 12 let v řetězech. 
    Angelina Jolie prohlásila, že svatba s Bradem Pittem je stále žhavé téma.
    Autor: Reuters

Autor: maš
Diskuse ke článku
.