Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celebrity, které nemůžou vystát Kim Kardashian a její rodinu!

  • Tyto slavné osobnosti nemohou vystát Kim Kardashian a její rodinu.
    28. srpna 2014 | 06:00

    Ve světě celebrit to není vždy růžové. Své o tom ví i sestry Kardashianovy a zbytek rodiny, které se proslavily díky reality show z jejich vlastního života. Zjistili jsme totiž, že je některé jiné celebrity doslova nemohou vystát. Jaký k tomu mají důvod?

  • Sarah Michelle Gellar

     

    Mnoho celebrit dalo jasně najevo, že nesouhlasí s titulní stránkou magazínu Vogue, kde se ve svatebních šatech objevila Kim Kardashian se svým tehdy nastávajícím manželem, rapperem Kanye Westem. Nejvíce to však rozčílilo představitelku Buffy, přemožitelky upírů, Sarah Michelle Gellar, která ihned zrušila předplatné.

    Sarah už je maminkou dvouleté holčičky
    Autor: ČTK
  • Jonah Hill

     

    Oblíbený herec Jonah Hill se o svých pocitech k rodině Kardashianových rozpovídal během rozhovoru. "Je vskutku zvrácené, aby ta jejich praštěná reality show měla větší sledovanost, než třeba seriál Mad Men," rozčiloval se Jonah, který pak dodal, že nechápe, jak se někdo může na sestry Kardashianovy dívat dobrovolně.

    Pravá ruka Brada Pitta z filmu Moneyball Jonah Hill
    Autor: Reuters
  • Amber Rose

     

    Zatímco většina slavných si stěžuje na titulku Vogue a trapnou reality show, herečka a modelka Amber Rose nemá Kim Kardashian v lásce kvůli jinému důvodu. V letech 2008-2010 totiž Amber chodila s Kanye Westem, kterého už v té době uháněla právě Kim. Kanye nakonec podlehl a s Amber se rozešel. Dnes toho však herečka rozhodně nelituje, protože by bývala nikdy nepoznala svého současného muže, rappera Wize Khalifa.

    Amber Rose
    Autor: Profimedia.cz
  • Michael Bublé

     

    Kanadský zpěvák se do Kim Kardashian pořádně opřel během svého koncertu. "Dámy a pánové, prosím, přivítejte mého speciálního hosta, Kim Kardashian," prohlásil Bublé a diváci utichli. Pak všem Michael vyrazil dech: "Dělám si z vás srandu, tahle dě*** se na mojí stage rozhodně neukáže!" Nakonec věnoval následující píseň Krisovi Humphriesovi, bývalému manželovi Kim.

    Michael Buble
    Autor: AP
  • Kristin Cavallari

     

    Herečka a módní návrhářka Kristin Cavallari je naštvaná na celou rodinu Kardashianových. Nedávno se totiž doslechla, že údajně spala s manželem Kourtney Kardashian, Scottem Disickem. Kristin, Scott i Kardashianovi vědí, že to není pravda, ale rodina Kardashianových se rozhodla tento drb spíše rozvířit, aby maximalizovali svou "slávu".

    Americká herečka Kristin Cavallari využívá poslední teplé letní dny v domě přátel v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz
  • Daniel Craig

     

    K předchozím celebritám se přidal i představitel Jamese Bonda, Daniel Graig. Ten prohlásil, že nechápe, proč je v dnešním světě důležité chovat se jako pitomec, abyste si získali slávu. Jako příklad svého tvrzení uvedl Kim Kardashian s celou její rodinou.

    James Bond alias Daniel Craig
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.