Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slavní nevěrníci: I tyhle celebrity měly poměr se svým zaměstnancem!

  • I David Beckham, Heidi Klum a Jude Law byli svým partnerům nevěrní se svým zaměstnancem.
    3. září 2014 | 06:00

    "Co je v domě, není pro mě," říká se. Jenže tohle moudré pravidlo ctí bohužel málokdo, celebrity nevyjímaje. Zkrátka, když jste s někým dennodenně v kontaktu, snadno pokušení a svodům druhého pohlaví podlehnete.

  • David Beckham s osobní asistentka

    David Beckham
    Autor: Profimedia.cz

     

    Dokonce ani nejkrásnější páry nejsou vůči nevěře imunní. V roce 2004 byl fotbalista David Beckham údajně Victorii nevěrný s Rebeccou Loos, která v té době byla jeho osobní asistentkou. Rebecca si románek nenechala pro sebe a pochlubila se celému světu. S největší pravděpodobností předpokládala, že to bude konec Davidova manželství s bývalou Spice Girl. Jak to ale vypadá, plán selhal, protože manželé si jsou blíže, než kdykoliv před tímto skandálem. Zdá se, že Victoria je velmi oddanou a tolerantní ženou, Říká se, že mu odpoustila a (navzdory všem obtížím) je jejich vztah "silnější a šťastnější."

  • Ethan Hawke s chůvou


    Ethan Hawke
    Autor: Profimedia.cz

     

    Když si žena najímá pečovatelku, aby se postarala o její děti, ta poslední věc, na kterou v ten moment myslí je, že by jí s ní mohl být manžel nevěrný. Uma Thurman zaměstnala Ryanu Shawhughes, když byla vdaná za Ethana Hawka. Podle dostupných informací si Ethan začal románek s Ryan krátce poté, co u nich začala pracovat. Nyní jsou Ethan a Ryan manželé a mají spolu dvě děti.

  • Scarlett Johansson s bodyguardem

    Hereččin bodyguard se k ní choval velmi důvěrně
    Autor: profimedia.cz
    Fotky, které předloni v létě pořídili paparazziové, když si herečka užívala sluníčka na jachtě u sicilského pobřeží, vypovídají mnohé. Scarlett se na nich nechává hýčkat od sexy opaleného svalovce. Tím však není nikdo jiny, než její bodyguard. Podle snímků to ale rozhodně nevypadá na pracovní vztah, atraktivní ochránce se k ní totiž choval až příliš důvěrně...
  • Charlie Sheen s asistentkou


    Charlie Sheen má slabost pro dámy.
    Autor: profimedia.cz

     

    Slabost pro dívky, a to i ty lehké, ho proslavila téměř stejně jako účinkování v populárním seriálu Dva a půl chlapa. Krásky z eskortní služby volal tak často, že bylo jen otázkou času, kdy jeho zálibu odhalí i jeho třetí manželka. Ostatně, nesrovnala se s ní ani druhá manželka Brooke, s níž vychovával roční dvojčátka Boba a Maxe. I když měla být dostatečně varována z předchozího krachu manželství Sheena s herečkou Denise Richards, vzala si ho. A to věděla, že zatímco byl stále ženatý s Denis, spal i se svojí asistentkou. 

  • Heidi Klum s bodyguardem

    Vito si Heidi oňuchňává kdykoliv může.
    Autor: Profimedia
    Obvykle, když slyšíme o partnerovi, který byl v manželství nevěrný, bývá to většinou muž. Ale ne v případě topmodelky Heidi Klum, která manželovi nasadila parohy se svým osobním strážcem. Heidi byla se zpěvákem Sealem osm let a měli spolu čtyři děti. Teď žije se svým bodyguardem, Martinem Kristenem. Důrazně ale popírá, že by měla s kýmkoliv poměr, zatímco byla vdaná. Její bývalý manžel ale učinil několik poznámek v rozporu s tímto prohlášením. U soudu ji obvinil ze "smilnění před rozvodem," což znamená, že nevěří tomu, že mu během jejich manželství byla věrná.
  • Arnold Schwarzenegger s hospodyní

    Arnold s Marií ještě v dobách, kdy jim manželství klapalo
    Autor: profimedia.cz
    Nezdolný Terminátor a bývalý guvernér Kalifornie byl dlouho dobu "šťastně" ženatý s Marií Shriver. Zdálo se, že jsou dokonalý pár. Arnold Marii přiznal, že si během manželství párkrát "odskočil" (a alespoň jednou před tím, než byli oddáni), vaz mu ale zlomil románek s jejich hospodyní. Arnold se zapletl s Mildred Patricií Baenou v době, kdy byl ženatý a Mildred mu dokonce porodila syna. On sice několik let důrazně popíral, že by mohl být otcem, pravda vyšla najevo až když se ukázalo, že je mu syn neuvěřitelně podobný. Začal Mildred posílat peníze pro svého syna (který se narodil jen týden poté, co se Marii narodilo jejich čtvrté dítě). Maria se s tím nesmířila a v roce 2011 požádala o rozvod.
  • Prezident Bill Clinton se stážistkou

    Monica Lewinská po letech promluvila o vztahu s Billem Clintonem.
    Autor: Profimedia
    Asi každý slyšel o skandálu bývalého prezidenta, Billa Clintona a jeho praktikantky, Monicy Lewinsky. Byla jí pouhých 22 let, když byla v roce 1998 přijata do Bílého domu, aby zde pracovala jako stážista. Když jejich aférka "praskla", bývalý prezident popřel všechna obvinění. Pod tíhou důkazů ale musel s pravdou ven.
  • Jude Law s chůvou

    Jude Law.
    Autor: Profimedia.cz

     

    Herec si na pověsti "samce" zřejmě zakládá. Šest let byl ženatý se starší herečkou Sadie Frost a spolu mají tři děti. Jenže pak idylka skončila. Jude zatoužil být sexy miláčkem žen. Mít doma děti a ženu mu do této vize nezapadalo. Pár oznámil rozvod. Důvodem byla aférka Lawa s kolegyní Nicole Kidman. Pak následoval vztah a zásnuby s herečkou Siennou Miller. Jenže herce přistihly vlastní děti, když si užíval s chůvou Daisy Wright. Všechno pověděly mamince. Sadie v tu chvíli poslala se satisfakcí podváděné tajemství dál. A krásná Sienna dala milenci kopačky.

  • David Letterman se zaměstnankyní své show

    David Letterman je jeden z nejpopulárnějších moderátorů v USA
    Autor: ČTK
    Málokdo z vás by asi tipoval, že jeden z nejpopulárnějších moderátorů v USA, který na obrazovce působí velmi slušně a uhlazeně, rád prohání sukně slečen, které pro něj pracují. V roce 2009 se ale Letterman pod tíhou důkazů přiznal, že měl sexuální styk hned s několika svými zaměstnankyněmi. Pokušení zkrátka bylo zřejmě hodně velké...

Klíčová slova:  vip, poměr, bodyguard, zaměstnanec
Diskuse ke článku
.