Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Taťána Kuchařová, polonahá divoženka na baltských plážích

21. srpna 2014 | 15:58

Jedna z nejkrásnějších žen světa, Taťána Kuchařová, má nejen krásnou tvářičku, ale i duši. Pohnutý osud starších občanů ji přiměl k tomu, aby se zapojila do charitativní činnosti a aby na svůj projekt sehnala peníze, neváhá k tomu použít ani vlastní tělo.


Charitativní kalendář pro společnost Europe Easy Energy, vznikal na plážích Baltského moře poblíž městečka Leba, pod taktovkou fotografa Matúše Tótha. Nádherný bílý písek a exotické scenérie navozují dojem, že se kalendář fotil na nějakém opuštěném ostrově kdesi daleko. Rozhodně by člověk na první pohled nevěřil, že je to téměř za humny, u sousedů v Polsku.

„Focení bylo úžasné. Těším se na výběr fotografií a finální podobu kalendáře. S týmem, se kterým již tradičně spolupracuji, máme z výsledku radost. Pokaždé rádi posouváme naši spolupráci a výsledky o něco výš. Tentokrát jsme natočili i krátký image film kalendáře, který dokreslí celou atmosféru samotného díla. Těšíme se na další český Pirreli a už teď mě těší také fakt, že výtěžek z dražby kalendáře, který plánujeme s Europe Easy Energy v listopadu, půjde opět na dobrou věc - podporu seniorů“, uvádí úspěšná topmodelka, která v těchto dnech také začíná natáčet celovečerní film, kde ztvární hlavní roli.