Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nenávist mezi celebritami! Proč spolu tyto dvojice nechtějí pracovat?

  • Celebrity, které se nesnáší.
    25. srpna 2014 | 06:00

    Většina celebrit má velké ego, a když se dvě velká ega střetnou, může dojít ke katastrofě. Někteří herci spolu nechtějí hrát, protože se nesnesou, jiné zpěvačky spolu odmítají spolupracovat, protože se pohádaly v přímém přenosu. Podívejte se na slavné dvojice, které se nenávidí!

  • James Franco a Tyrese Gibson

     

    Oblíbený herec James Franco je podle zpěváka a herce Tyrese Gibsona pěkně namyšlený. V roce 2006 spolu natáčeli dramatický film Annapolis a navzájem si nesedli. Podle svědků ze štábu prý byli vůči sobě velmi agresivní. Gibson později prohlásil, že s Francem už nikdy hrát nebude.

    Celebrity, které se nesnáší.
    Autor: profimedia.cz
  • Mariah Carey a Nicki Minaj

     

    Vzájemná nevraživost nevládne jen v herecké branži, ale i v té pěvecké. Zpěvačky Mariah Carey a Nicki Minaj společně zasedly za porotcovský stůl v pěvecké soutěži American Idol a nedělalo to dobrotu. Často se hádaly, odmítaly vzájemně spolupracovat a obě odmítly spolu ještě někdy v budoucnu pracovat.

    Celebrity, které se nesnáší.
    Autor: profimedia.cz
  • Lucy Liu a Bill Murray

     

    Během natáčení filmu Charlieho andílci řekl "krotitel duchů" Bill Murray své herecké kolegyni Lucy Liu, že neumí hrát a jako herečka za nic nestojí. Lucy se bránila slovnými útoky a podle svědků ho i fyzicky napadla. Na place bylo zřejmě veselo!

    Celebrity, které se nesnáší.
    Autor: Reuters, AP
  • Alec Baldwin a Shia LaBeouf

     

    Když se srazí dvě velká herecká ega, může vzniknout famózní film nebo pěkný průšvih. V případě Aleca Baldwina a Shia LaBeoufa se jednalo o druhou možnost. Společně hráli ve hře Orphans v divadle Broadway a jejich vzájemná nenávist natolik vygradovala, že Shia divadlo opustil.

    Celebrity, které se nesnáší.
    Autor: profimedia.cz
  • Meryl Streep a Dustin Hoffman

     

    Tato herecká dvojice si v roce 1979 společně zahrála ve filmu Kramerová versus Kramer. Přestože oba za svou roli získali Oscara, do oka si nepadli. Hoffman během natáčení prožíval bolestný rozvod a soud o opatrovnictví dětí a svou zlost si vylíval právě na své herecké kolegyni. Ta si nic nenechala líbit a několikrát vznikla velmi nepříjemný hádka.

    Celebrity, které se nesnáší.
    Autor: profimedia.cz
  • Ryan Reynolds a Wesley Snipes

     

    Ve filmu Blade: Trinity si v roce 2004 po boku Wesleyho Snipese zahrál idol Ryan Reynolds. Od té doby spolu nehráli, protože se nesnesou. Jedním z důvodů je fakt, že tvůrci filmu se rozhodli natočit spin-off (pozn. redakce: film, který byl odvozen od již existujícího filmu), ve kterém by byl hlavní hvězdou právě Ryan. To Wesley neskousl a válka začala.

    Celebrity, které se nesnáší.
    Autor: profimedia.cz, Reuters

Diskuse ke článku
.