Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kojení na veřejnosti: Tyto celebrity se nebojí ukázat ňadra!

  • V tuto chvíli probíhá mezinárodní týden kojení. Toho na veřejnosti se nebojí ani některé celebrity. Na této fotce je herečka Selma Blair.
    6. srpna 2014 | 00:00

    Právě probíhá mezinárodní týden kojení, který si dal za cíl mimo jiné informovat lidi a dostat tuto problematiku do širšího povědomí veřejnosti, zejména mladých. Jde stále o velmi kontroverzní věc. Nekteří zlí jazykové tvrdí, že kojení na veřejnost nepatří, zatímco jiní stojí za názorem, že je to přirozená věc, za kterou není nutné se stydět a skrývat ji. Kojení před zraky ostatních se nebojí ani některé celebrity. Jen do toho, dámy! 

  • Kourtney Kardashian

    Televizní hvězda, Kourthey Kardashian, s kojením na veřejnosti problém rozhodně nemá. Takto krmila svojí dcerku Penelope na dovolené v Miami, kde byla se svým snoubencem a dětmi.
    Kourtney Kardashian kojí svojí dcerku Penelope.
    Autor: Profimedia.cz
  • Pink

    Zpěvačka Pink se oddávala kojení během focení bookletu k novému albu, když ji její kolegyně „přistihla při činu". Pink však nevidí důvod, proč se za něco tak živočišného stydět, proto si tutu fotku ihned dala na účet na twitteru s popiskem „Pauza na oběd během focení".
    Pink při kojení během focení nového alba.
    Autor: Profimedia.cz
  • Gwen Stefani

    Zpěvačka Gwen Stefani tráví letos svoji dovolenou v Itálii na malebném ostrově Sardinie, kde je se svým manželem Gavinem Rossdalem a jejich dětmi. Ani ona nevidí v kojení na veřejnosti žádný problém. Dokonce jí u toho hlídá i ochranka! 
    Gwen Stefani kojí na dovolené na Sardinii.
    Autor: Profimedia.cz
  • Gisele Bundchen

    Jedna z nejvyhledávanějších supermodelek světa, Gisele Bundchen, se svého mateřství zhostila skutečně elegantně. Tato fotografie se objevila na twitteru slavé modelky s popiskem: Co bych si počala po patnácti hodinách letu a třech hodinách spánku bez těchto módních kouzelníků? Fotografie navíc dokazuje fakt, že ženy zvládají více věcí najednou.
    Gisele Bundchen v rukou odborníků.
    Autor: Profimedia.cz
  • Maggie Gyllenhaal

    Herečka Maggie Gyllenhaal, známá například z filmu Úsměv Mony Lisy, nebo Vrtěti ženou, se takto ukázala před pár lety v New Yorku. Během procházky si dala pauza kávu, přičemž nezapomněla nakrmit svojí dcerku Ramonu.
    Maggie Gyllenhaal při kojení.
    Autor: Profimedia.cz
  • Selma Blair

    Herečku Selmu Blair znají její fanoušci jako kaštanovou krásku, proto málokoho napadne, že tato kojící mamina je skutečně ta, která oslnila nejednoho muže. Odbarvená Selma vyrazila na celodenní výlet se svým synem Arthurem, když ho najednou uprostřed jízdy na vláčku přepadl hlad.
    V tuto chvíli probíhá mezinárodní týden kojení. Toho na veřejnosti se nebojí ani některé celebrity. Na této fotce je herečka Selma Blair.
    Autor: Profimedia.cz
  • Sára Saudková

    Abychom nebrouzdali pouze v zahraničí, kojící matky, které se nestydí se ukázat, najdeme i u nás. Jednou z těch známější je i fotografka Sára Saudková, která se svým mateřstvím a vším s tím spojeným, netají.
    Sára Saudková kojící.
    Autor: Profimedia.cz
  • Alanis Morrisette

    Do kampaně na podporu kojících žen se přidala i zpěvačka Alanis Morissette. Tuto vysmátou fotku, která je stará dva roky, poslala do světa až nyní.Dokazuje, že kojení je skutečně přirozená věc, která by neměla být tabu.
    Alanis Morissette při kojení.
    Autor: Profimedia.cz

Autor: maš
Diskuse ke článku
.