Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Horor v plavkách: Tihle slavní muži děsí okolí!

  • Hrůza pohledět! Tyhle celebrity na pláži děsí.
    20. června 2014 | 06:00

    Léto je konečně tady! A tak se všichni dříve či později svlékneme do koupacích úborů. Stejně jako celebrity. Jenže na některé z nich opravdu není příliš pěkný pohled. Přesvědčte se na vlastní oči!

  • Jim Carrey (52)

    Komik Jim Carrey dokázal svou bývalou přítelkyni Jenny McCarthy skvěle pobavit. Třeba tak, že si vzal na sebe její originální model.
    Autor: Archiv Blesku
    Komik obvykle ženské plavky nenosí, co by ale neudělal pro to, aby pobavil svou bývalou přítelkyni Jenny McCarthy a poskytl jedinečné snímky všudypřítomným paparazzi. V roce 2008 na dovolené v Malibu si proto na romantickou procházku po pláži oblékl černé jednodílné plavky, které patřily jeho přítelkyně. Té ale tenhle originální model slušel mnohem víc.
  • Roberto Cavalli (73)

    Roberto Cavalli
    Autor: profimedia.cz
    Módní guru, který si i přes svůj pokročilý věk libuje v o několik čísel menších plavkách, dokonce celému světu ukázal svě bělostné sulcovité pozadí. Ty nejintimnější partie však naštěstí zůstaly našemu zraku skryty. Užít si je mohla jen přítelkyně módního návrháře, která je o pár desítek let mladší. Jsou ale věci, které bychom opravdu vidět nemuseli...
  • Steven Tyler (66)

    Zpěvák skupiny Aerosmith Steven Tyler má větší prsa než jeho snoubenka
    Autor: Profimedia.cz
    Americký hudebník a zpěvák skupiny Aerosmith by možná měl zvážit koupi dvoudílných plavek. Má totiž větší prsa, než spousta dívek.
  • Jan Budař

    Rachitické pobledlé tělíčko herce Jana Budaře v podivných retro zelených plavkách rozesmálo publikum..
    Autor: profimedia.cz
    Rachitické pobledlé tělíčko českého herce rozesmálo publikum. V podivných retro zelených plavkách, které vypadají jakoby v nich právě vystoupil z filmu Rozmarné léto, odmoderoval herec v roce 2010 Českého lva.
  • Ric Ocasek

    Partner české modelky Pauliny Pořízkové, Ric Ocasek na pláži ukázal vyhublé tělo. Jeho bílá pokožka navíc na slunci zrudla jak rak
    Autor: Profimedia.cz
    Vyhublé tělíčko na pláži odhalil partner české modelky Pauliny Pořízkové, Ric Ocasek. S rudou pokožkou navíc vypadal jako čerstvě uvařený rak.
  • Jack Nicholson

    Pevná tkanička Jacka Nicholsona
    Autor: Archiv Blesku
    Americký herec Jack Nicholson nikdy nebyl typický holywoodský fešák, ale za poslední roky nabral kila, která se projevila zejména v oblasti břicha a prsou... Zařízlá šňůrka plavek vše ještě zhoršuje.
  • Paul McCartney

    Bývalý člen skupiny Beatles Paul McCartney stárnoucí tělo nezachránil ani havajskými plavkami. Sedmdesátka na krku je prostě znát
    Autor: Profimedia.cz
    Vzhled bývalého člena skupiny Beatles nezachránily ani pestré havajské plavky. Sedmdesátka na krku je prostě znát.
  • Arnold Schwarzenegger

    Tělo Arnolda Schwarzeneggera už není to, co bývalo.
    Autor: profimedia.cz
    Tělo Arnolda Schwarzeneggera už není to, co bývalo.
  • Sascha Baron

    Borat je proti šourtkám slabý kafe
    Autor: profimedia.cz
    Komik se proslavil jako kazašský reportét Borat.

Autor: red
Klíčová slova:  celebrity, plavky
Diskuse ke článku
.