Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dlouhé, nebo krátké? Tyhle hvězdy vyzkoušely oboje!

  • Anne Hathaway
    21. června 2014 | 06:00

    Celebrity dost často mění image. Jednou mají lokny do půl zad, podruhé překvapí chlapeckým sestřihem. Posuďte, kdy jim to sluší víc!

  • Anne Hathaway

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia.cz
    Anne si kraťoučky sestřih musela pořídit kvůli roli Fantine ve filmové adaptaci románu Victora Huga Bídníci (Les Misérables). Aby se co nejvíce podobala chudé hladovějící dívce, se musela nejen vzdát své krásné husté hřívy, ale navíc musela zhubnout téměř na kost. Krátký účes, který dává vyniknout jejím nádherně velkým očím, se jí nakonec ale tak zalíbil, že ho udržovala ještě dlouho po natáčení.
  • Charlize Theron

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz
    Blonďatá herečka odjakživa patřila k tém dlouhovlasým. Vždy je měla alespoň po ramena. V roce 2012 se však se svou dlouhou hřívou odvážně rozloučila a zvolila krátký střih. A dobře udělala. Vypadá báječně!
  • Emma Watson

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
    Když si mladičká herečka nechala ostříhat své krásné dlouhé vlasy, všichni vyli v šoku. Někomu se v krátkém sestřihu líbila, jiným chyběla romantická dívka s dlouhou kšticí. Mnozí ji kritizovali, že vypadá jako kluk. Ona ale dokázala ze své nové vizáže udělat přednost. Její chlapecký sestřih začaly po svém kadeřníkovi požadovat tisíce žen.
  • Jennifer Lawrence

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
    Oscarová herečka loni také všechny šokovala, když si ostříhala dlouhé vlasy a představila krátký účes. Nakonec ale vyšlo najevo, že důvodem nebyla touha po změně, ale nutnost. Jennifer totiž během natáčení poškodila její krásné vlasy paruka, kterou musela nosit. Hříva proto musela dolů.
  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
    Dlouhé, krátké, blonďaté, černé... Zpěvačka z Barbadosu mění své účesy jako ponožky! Co fotka, to jiný účes, sestřih, barva. "Čím jsou mé vlasy kratší, tím víc je miluju. Když jsem měla dlouhé vlasy, cítila jsem, že mě drží trochu zpátky," nechala se slyšet Rihanna.
  • Michelle Williams

    Michelle Williams
    Autor: profimedia.cz
    Trendu krátkých šik účesů propadla i hvězda seriálu Dawsonův svět nebo filmu Zkrocená hora. "Tenhle účes se ale líbí jenom mým kamarádkám a gayům. Heterosexuální muži prostě z něj odvázaní nejsou. Nosím ho ale na památku jediného muže, který moje krátké vlasy miloval," svěřila se herečka britské mutaci časopisu Elle.
  • Carey Mulligan

    Carey Mulligan
    Autor: profimedia.cz
    Na začátku své kariéry nosila dlouhé neupravené vlasy. Nakonec si je ale nechala ostříhat a dobře udělala. Je živoucím důkazem, že i účesy z krátkých vlasů mohou být kreativní a dají se s nimi dělat kouzla.
  • Jennifer Hudson

    Jennifer Hudson
    Autor: profimedia.cz
    Držitelka ceny Grammy i Oskara zvolila opravdu krátký sestřih. A dobře udělala. Vypadá v něm totiž opravdu skvěle. Trochu jí to ale zkomplikovalo život. "Kvůli novému účesu jsem musela změnit celý šatník, vypadám teď mnohem vyšší," postěžovala si Hudson v jednom rozhovorů.
  • Shailene Woodley

    Shailene Woodley
    Autor: profimedia.cz
    Herečka si vlasy nechala ostříhat kvůli roli dívky s rakovinou plic, kterou ztvární ve filmu The Fault In Our Stars podle knižní předlohy Johna Greena. A své vlasy darovala organizaci "Children With Hair Loss". Podle nás pixie cut téhle hollywoodské krásce opravdu sluší.
  • Kelly Rowland

    Kelly Rowland
    Autor: profimedia.cz
    I zpěvačce z Destiny's Child podle nás krátký sestřih sluší mnohem víc, než přerostlá hříva. Co myslíte?

Klíčová slova:  vip, vlasy, účes
Diskuse ke článku
.