Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy sporťáci: Zpověď sympaťáků z televizní obrazovky

  • Sporťáci
    26. května 2014 | 06:00

    Mají slušnou základnu fanynek a téměř každý je zná. Jejich práci by jim mohli závidět všichni chlapi. Na druhou stranu – občas si to schytají od naštvaných fanoušků a kvůli své práci vstávají i ve tři ráno. Jak atraktivní je být „v obraze“? Zeptaly jsme se třech sportovních moderátorů/komentátorů!

  • Jan Smetana (Česká televize)

    Jan Smetana
    Autor: archiv Blesk pro ženy
    Největší přeřeknutí v přímém přenosu…
    … „nadržený sval“, místo natrženého. V ten moment mi to vůbec nedošlo, upozornili mě na to kolegové a došlé esemesky. Během živého komentování sportovních přenosů se stává leccos a mnohem snáz se z toho člověk také vylže, pokud už dojde na nějakou trapnou situaci. Nejspíš i proto, že není vidět. Jiné to je během zpráv, kde by míra improvizace měla být mnohem menší, a navíc je tam moderátor vidět. Myslím ale, že drobný a nevinný přeřek „polidšťuje“.

  • Martin Čermák (TV Nova)

    Martin Čermák
    Autor: archiv Blesk pro ženy
    Můj první přímý přenos v televizi…
    … byl mazec. Nervozitou jsem se úplně klepal, a aby toho nebylo málo, ve studiu stálo asi dvacet chlápků v oblecích, kteří tam prostě jen tak koukali a mlčeli. To člověku moc nepřidalo. Pak jsem se dozvěděl, že to byli lidi z Time Warner! (americká mediální společnost, pozn. red.)
  • Tomáš Budka (Česká televize)

    Tomáš Budka
    Autor: archiv Blesk pro ženy
    Přes obrazovku jsem tajný vzkaz, pozdrav, šifru…
    … neposlal, ale chtěl jsem. Jenže jsem na to v zápalu práce zapomněl. Vloni při komentování Carlsbad Ski Sprintu, který se jezdí 26. prosince, jsem chtěl babičce pochválit tradičně skvělý vánoční bramborový salát. Tak to teď můžu udělat aspoň takhle díky vám.

    Žárlí jejich partnerky na to, že jsou známí? Kde se vidí za dvacet let? A jak podle nich dopadne český hokejový tým na Mistrovství světa? Dozvíte se v novém čísle Blesku pro ženy!

Autor: dit
Diskuse ke článku
.