Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak paří královská rodina? Kouká na telenovely a popíjí v parku!

26. dubna 2014 | 06:00

Princ William dávající si šlofíka na gauči, nebo dámy z královské rodiny dojemně slzící u telenovely? Fotografka se smyslem pro humor Alison Jackson se opět vyřádila!

Samozřejmě nejde o fotky ze skutečného života královny a princů Velké Británie. Všechny humorné snímky z "běžného života hvězd" jsou dílem fotografky Alison Jackson, která je proslulá focením celebrit v situacích, ke kterým běžně novináře a fotografy rozhodně nezvou.

Alison si všimla, jak je moderní společnost fascinovaná životy slavných a rozhodla se nám přiblížit, co se asi děje za zavřenými dveřmi jejich domovů. Velmi vtipným způsobem nám tak připomíná, že i celebrity jsou normální lidé, kteří přebalují děti, chodí na záchod nebo se koukají na televizi.

Fotky ze zákulisí kráslovské rodiny vás opravdu pobaví.
Autor: alisonjackson.com
Namísto opravdových celebrit pak vidíte na snímcích jejich dvojníky, kterých má Alison celý zástup. "Momentálně mám k dispozici 5 žen, které vypadají jako Kate Middleton , jednoho prince Williama a jednu královnu Alžbětu.", říká kreativní fotografka s úsměvem.
Fotky ze zákulisí kráslovské rodiny vás opravdu pobaví.
Autor: alisonjackson.com
Vy si tak můžete prohlédnout, jak se asi věnují malému princátku jeho vznešení rodiče, když zrovna nemusí plnit státnické povinnosti, nebo jak si královna Alžběta s rodinou užívají Velikonočních svátků.

Autor: brig