Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šokující skandály celebrit s prostitutkami

  • Některé celebrity se sexem za peníze zkrátka nemají nejmenší problém.
    22. dubna 2014 | 06:00

    K tomuhle nejstaršímu řemeslu, které doprovází lidstvo už od pradávna, má každý maličko rozdílný vztah. Někteří ho odsuzují, jiným je tahle profese zcela lhostejná a jiní jsou proslaveni svými aférkami s prostitutkami. Podívejme se na ty, kterým jejich mlsné choutky trochu přerostly přes hlavu a skončilo to skandálem.

  • Hugh Grant


    Hugh Grant
    Autor: shutterstock
    Anglický herec a rozený milovník, který uhranul nejednu dámu svými rolemi na  filmovém plátně, neb jeho kouzlo osobnosti je v těchto rolích zcela nepopiratelné. Možná i proto si ho tvůrci do rolí milovníků stále vybírají. S kalhotami u kolen byl přistižen policií v Los Angeles, při orálním sexu s prostitutkou Divine Brown. V té době randil s herečkou Elizabeth Hurley. Dostal pokutu 1 180 dolarů a dva roky podmínku.


  • Charlie Sheen


    Charlie Sheen má slabost pro dámy.
    Autor: profimedia.cz
    U tohoto hollywoodského rebela je těžko někde začít, na svém kontě má těch průšvihů už pěknou řádku. Co se ale prostitutek týče, tak se přiznal třeba k tomu, že platil hollywoodské bordel mamá Heidi Fleiss za minimálně 27 call girls, Přiznal také to, že o své panenství přišel v patnácti letech, taktéž s prostitutkou a že za její služby zaplatil kreditkou svého otce, herce Martina Sheena. O svém vztahu k prostitutkám se jednou vyjádřil takto: „Já jim neplatím za sex, ale za to aby odešly.“
  • Tiger Woods


    Tiger Woods
    Autor: Isifa
    V očích Američanů, byl tenhle golfový bůh téměř nedotknutelnou ikonou. Byl ženatý, měl krásnou ženu, a přesto, jak prozradila hollywoodská bordel mamá, platil za sex mnohokrát. Prasklo na něj, že zaplatil za služby call girls minimálně 60 tisíc dolarů a to několikrát za sebou.

  • Eddie Murphy


    Eddie Murphy
    Autor: EPA, Reuters, ČTK
    To je taky pěkný výlupek a ještě ke všemu ten nejhorší lhář na světě. Takže si představte situaci, kde policie zastaví vaše auto a v něm společně s vámi zatkne transsexuální prostitutku, která v té době řídila. Herec to vysvětlil po svém. Prý nemohl v noci spát, tak se jel projet a zastavil náhodné ženě, která vypadala, že potřebuje pomoci. Do slova řekl toto: „Jen jsem se snažil být dobrým samaritánem.“
  • Zhang Ziyi


    Čínská herečka Zhang Ziyi
    Autor: profimedia.cz
    Drobná čínská herečka, kterou si možná pamatujete z filmu Rush hour 2 nebo Klan létajících dýk, byla obviněna z prostituce. „Zhang Ziyi nikdy nebyla prostitutka,“ tvrdil její obhájce v roce 2012, zatím co byla jeho klientka obviněna z toho, že dostala zaplaceno více než 100 miliónů dolarů během deseti let, kdy měla poskytovat sexuální služby vysoko postaveným Číňanům.

  • Lindsey Lohan


    Lindsey Lohan
    Autor: shutterstock
    Kolem téhle hvězdičky se toho také událo už mnoho a bohužel za ni nemluví její práce herečky tak hlasitě, jako všechny její skandály. Nyní v tom je chudák trochu nevinně, neboť o tenhle veřejný trapas se postaral její vlastní otec. Prohlásil totiž, že se jeho dcera živí tím, že dělá eskortní prostitutku pro ty nejluxusnější klienty. Později to odvolal, ale prohlásil prý toto: „Dostává zaplaceno za to, že chodí s bohatými chlapy na schůzky a její matky jí dělá pasáka. Je to nechutné!“
  • David Beckham


    David Beckham
    Autor: shutterstock
    Přestože se hvězda zeleného trávníku snažila z nařčení, že platil za sex a tím pádem podváděl svou ženu s prostitutkou, všemožně vykroutit, moc se mu to nepodařilo. Dokonce podal trestní oznámení na časopis In Touch, kterému se svěřila jistá Irma Nicki, jíž měl za sex platit nejen jednou v roce 2010, kdy kauza vyšla na povrch, ale už v roce 2007. Soud s časopisem fešný fotbalista prohrál.

Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, prostituce, skandál
Diskuse ke článku
.