Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sexy doktoři z českých seriálů: Čím si získali naše srdce i sympatie?

  • 28. března 2014 | 06:00

    Říká se, že bílý plášť působí na ženy jako magnet. V případě charismatických doktorů z původních českých seriálů to platí dvojnásob. Podívejte se s námi na doktory, kteří si získali naše srdce. Najdete tam také toho svého?

  • MUDr. Petr Hanák

    Radim Fiala
    Autor: archiv Blesku
    Život mu sice občas hází pořádné klacky pod nohy, ale tento charismatický doktor se sexy hlasem, v podání Petra Fialy, se s tím vždy nějak popere. Za svoji kariéru vojenského lékaře už toho dost viděl a dost zažil, takže se jen tak z ničeho neposkládá. I když by se pro pacienty rozkrájel, díky své svéráznosti má občas problém s autoritami. Nakonec ho ale vždy zachrání jeho lékařské umění a charisma opravdového muže.
  • MUDr. Libor Seidl

    Martin Pechlát
    Autor: Blesk – Michal Šula
    Doktora Seidla byste sice těžko zvolili za krále krásy, ale na druhou stranu musíte uznat, že tento obvoďák z Ulice má své kouzlo. V životě už nadělal pár kopanců, které ho stály manželství a notně mu komplikují život s oběma syny, ale navzdory všemu je to férový muž, který se snaží vždy udělat vše co může, aby pomohl ostatním.
  • MUDr. Jáchym Kalina

    Lukáš Hejlík
    Autor: Foto TV Nova
    "Nevázaný, sympatický floutek a flink." - přesně tak popisuje Lukáš Hejlík postavu doktora Kaliny. Jáchym miluje ženy a ty milují jeho, ale není zrovna stavěný na věrnost a trvalé vztahy. Navíc se mu jeho milostné eskapády až příliš často vymykají z rukou a vytváří mu nepříjemné problémy. Vypadá to ale, že se z nich fešný Jáchym začíná pomalu učit.
  • MUDr. Richard Bláha

    Michal Dlouhý
    Autor: archiv České televize
    Lékař s pronikavým pohledem a každým coulem opravdový muž, to je doktor Bláha v podání Michala Dlouhého. Tento zkušený profesionál už zachránil nespočet životů a dokázal si uchovat smysl pro humor. Mezi ženami je ale poněkud neradostným poutníkem.
  • MUDr. Ota Kovář

    Martin Stránský
    Autor: archiv TV Nova
    Sympatického doktora Otu Kováře nenechá život chvíli šťastného a na pokoji. Když si odpyká trest ve vězení, vypadá to, že by se všechno mohlo obrátit k lepšímu, jenomže pak naberou věci zase rychlý spád. Po nejrůznějších peripetiích se tak rozhodne opustit Kamenici a s ní i lásku svého života sestřičku Kateřinu a odjíždí začít nový život jako doktor z Počátků.
  • Doc. MUDr. Rudolf Bernát, CSc.

    Alois Švehlík
    Autor: Archiv Blesku
    I když má docent Bernát už nejlepší léta za sebou, pořád dokáže solidně zametat nejen s celou rodinou, ale také motat hlavy mnoha ženám. Arogantní, panovačný proutník, má nejen vždy pravdu, ale také velké charisma, které jeho postavě propůjčil Alois Švehlík.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.