Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější slavné maminky: Sexy Šeredová, rebelka Hanychová a další

  • Tereza Maxová je trojnásobná matka, která den ode dne čím dál víc září štěstím.
    14. března 2014 | 06:00

    Některé slavné ženy jsou jako matky ještě mnohem krásnější než dříve. Podívejte se na nejkrásnější maminky českého šoubyznysu, které hravě zvládnout starat se o potomka a ještě u toho vypadají perfektně.

  • Simona Krainová (41)

    Modelka Simona Krainová patří bezesporu mezi nejkrásnější maminky Česka. Péče o dva syny, Bruna a Maxe jí prý poměrně vyčerpává a občas se cítí hodně nevyspale. Nejlepším receptem na "dobití baterek" je podle Simony sport. Díky tomu má stále postavu jako dvacítka. Závidíme!

    Simona Krainová
    Autor: Facebook Simony Krainové
  • Alena Šeredová (35)

    Česká modelka Alena Šeredová, která žije v Itálii, má s fotbalovým brankářem Gigi Buffonem dva syny, Louisa Thomasa a Davida Leeho. I po dvou dětech má tělo jako bohyně a téměř žádnou vrásku. Navíc je díky své perfektní italštině velmi žádaná i v místě, kde bydlí. Proto má zkušenosti s moderováním, zahrála si v několika filmech a dokonce i divadelních představeních. Krásná, úspěšná a šťastná - ideální kombinace.

    Alena Šeredová
    Autor: Facebook Aleny Šeredové
  • Agáta Hanychová (28)

    Rebelka Agáta Hanychová vychovává se svým manželem Jakubem Prachařem syna Kryšpína. Pro mnohé matky není prototypem dokonalé ženy, ale podle nás je její divokost a ne příliš zdravý životní styl tím, co jí dělá jedinečnou. Rozhodně jí to jako mamince moc sluší a s Jakubem tvoří nejkrásnější pár českého šoubyznysu.

    Agáta Hanychová
    Autor: Facebook Agáty Hanychové
  • Karolína Kurková (30)

    Jedna z mála českých modelek, která dokázala prorazit ve světě, je už také maminkou. Již pár týdnu po porodu syna Tobina se mohla opět pyšnit perfektním tělem a vrátila se na světová mola. A přesto, že už předtím byla dokonalá, je dnes ještě krásnější a díky milovanému synovi rozdává úsměvy a září na míle daleko.

    Karolina se teď hlavně stará o svého syna Tobina
    Autor: Profimedia.cz
  • Marta Jandová (39)

    Jedna z nejkrásnějších zpěvaček Česka se stala maminkou poměrně nedávno. Dceři Marušce bude v srpnu rok a Martě mateřství opravdu svědčí. O tom se ostatně můžete přesvědčit na vlastní oči v pěvecké show Hlas ČeskoSlovenska, ve které je rocková zpěvačka jednou z porotkyní. 

    Dlouhé tmavé vlásky a modré velké oči. Malá Maruška je celá po mamince.
    Autor: Facebook
  • Tereza Maxová (42)

    Krásná Tereza Maxová je jednou z nejúspěšnějších českých modelek, patronkou Nadace na pomoc dětem a především maminkou na plný úvazek. S partnerem Burakem Oymenem žije převážně v Monaku, kde společně vychovávají syna Tobiase, kterého má Tereza z předchozího manželství, dceru Mínu a nejmladšího Aidena. 

    Tereza Maxová je trojnásobná matka, která den ode dne čím dál víc září štěstím.
    Autor: Archiv Terezy Maxové
  • Michaela Badinková (35)

    Česká herečka Michaela Badinková známá především jako Lenka ze seriálu Ulice porodila před týdnem svou druhou dcerou. Ta dostala jméno Emílie. S partnerem Janem Teplým ml. má ještě čtyřletou dceru Evelínu. Podle Michaely je rodina to nejdůležitější, proto se svým dcerám a partnerovi věnuje prakticky pořád. A rodinná pohoda jí opravd svědčí.

    Michaela Badinková se těší na druhého potomka.
    Autor: archiv Blesku
  • Jitka Čvančarová (35)

    Herečka Jitka Čvančarová patří bezesporu mezi nejkrásnější ženy českého šoubyznysu. A po porodu dcery Eleny to ještě potvrdila, přestože se ze sexy brunetky stala něžnou blondýnkou. My ji milujeme především proto, že je pyšná na svou ženskost. Někoho se sexy tvary alá božská Marilyn Monroe tady v českém rybníčku zkrátka nutně potřebujeme. Jitko, gratulujeme. 

    Jitka Čvančarová se hned po porodu vrátí na prkna kvůli roli Fantine
    Autor: archiv Blesku

Diskuse ke článku
.