Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sharon Stone oplakala stárnutí a na vrásky si zvykala s lahví v ruce

24. února 2014 | 12:06

Stárnutí je pro mnoho žen, ale mnohdy i mužů velice stresujícím faktorem, se kterým se velice těžko vyrovnávají. Stejně na tom byla ve svých čtyřiceti letech i americká herečka Sharon Stone. Přiznala, že přijmout fakt, že stáří je tu, bylo velice těžké.


„Po čtyřicítce nastaly časy, kdy jsem chodila do koupelny s lahví vína, zamkla dveře a řekla si, že nevyjdu ven, dokud se nesmířím s tím, jak vypadám,“ přiznala herečka, která se nakonec rozhodla, že se vrhne na zdravou stravu a cvičení a že bude stárnout s grácií. „Mnoho plastických chirurgů se mě snažilo dostat pod kudlu, abych si nechala udělat lifting, ale můj problém s tím je, že mi připadá, že všichni začínají po plastických operacích vypadat stejně.“

Být sexy v šest a padesáti není jen tak, ale Sharon se to rozhodně daří. Její zdravý přístup ke stárnutí a kráse se v tom jistě odráží. „Nechci vypadat jako holčička, protože už dávno holčička nejsem. Jsem šťastná a spokojená zralá žena. Myslím, že být ženou v sobě skrývá spoustu sexuality, půvabu, záhady a kouzla. To dívky ve dvaceti ještě nemají,“ tvrdí Stoneová.

Svůj pobyt s Cannes si očividně užívá.
Autor: profimedia.cz

Na rozdíl od jiných celebrit, které mají svá osobní fitness centra, chodí Sharon cvičit do běžného fitcentra. Nemá žádnou svou každodenní rutinu, ba naopak. „Pokaždé, když jdu cvičit, tak dělám něco jiného, na základě toho, které partie to zrovna nejvíce potřebují. Nejvíce mi ale vyhovuje jóga a tanec, ovšem cvičit se dá úplně všude. Například si občas zacvičím i ve vaně, zvedám nohy a přitom používám odpor vody jako závaží.“

Herečka je živoucím důkazem toho, že když o sebe žena pečuje, dodržuje jisté zásady stravování, tak může i po padesátce vyrazit kdejakému muži dech, jak je krásná. Herečka přiznala, že miluje maso, takže steaky jakéhokoli druhu, jsou na jejím běžném jídelníčku.