Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slavné "single" krásky, které ke štěstí nepotřebují muže!

  • Tyhle krásky jsou slavné, šťastné a single.
    21. února 2014 | 06:00

    Jste delší dobu bez stálého partnera a myslíte si, že single život nemá smysl? Tyhle slavné krásky vás vyvedou z omylu. Nemají totiž partnera a přesto jsou šťastné a úspěšné.

  • Rihanna (25)

    Rihanna si se svršky hlavu neláme. Proč taky? Vystačí si s podprsenkou.
    Autor: profimedia.cz
    Po nekonečných eskapádách s násilnickým Chrisem Brownem se barbadoská zpěvačka konečně rozhodla být na nějakou dobu singl a dobře udělala. Práce jí jde jako po másle a z posledních dostupných fotografii je viditelné, že už dlouho nevypadala takhle skvěle.
  • Cara Delevingne (21)

    Cara Delevingne
    Autor: Profimedia.cz
    Jedna z nejžádanějších modelek světa je bez chlapa? No a co? Cara si užívá život plnými doušky a kdo ví, jestli vůbec touží po mužích. Nedávno byla totiž přistižena, jak se vášnivě líbá s exotickou herečkou Michelle Rodriguez. Proti gustu....
  • Diane Keaton (68)

    Diane Keton napsala autobiografii, ve ktreé se přiznala k bulimii
    Autor: Profimedia.cz
    Nikdy neprovdaná a velmi často single, přesto jedna z nejúspěšnějších hereček všech dob. Řeč je o američance Diane Keaton, která je prototypem silné a samostatné ženy.
  • Cameron Diaz (41)

    Ve skutečnosti je herečka milá a veselá.
    Autor: profimedia.cz
    Seznam bývalých partnerů krásné Cameron je celkem tučný. V současné době je ovšem single a velmi si to pochvaluje. Prý má díky tomu čas na práci a své koníčky.
  • Sandra Bullock (49)

    Před měsícem měla Sandra horní ret užší
    Autor: Profimedia.cz
    Po dramatickém rozvodu s Jeseem Jamesonem se pro Sandru na prahu padesátky stal středem vesmíru její adoptivní syn Louis. A oscarová herečka rozhodně nestrádá, naopak. Je čím dál tím krásnější.
  • Demi Lovato (21)

    Demi Lovato má krásné ženské křivky
    Autor: profimedia.cz
    Oblá zpěvačka Demi Lovato se můžem pochlubit zástupem nápadníků, kteří by jí snesli modré z nebe. Ona však lákavým nabídkám odolává a tvrdí, že je hrdá samostatné single ženy jako je ona.
  • Taylor Swift (24)

    Taylor Swift získala hned tři ceny
    Autor: ČTK
    Country zpěvačka Tylor Swift se netají tím, že je ráda svobodná a bez závazků. Možná je stále poznamenaná bolestivou události týkající se jejího prvního sexuálního zážitku. Ten tehdy prožila v hercem Jakem Gyllenhaalem, který to bral jen jako úlet a Taylor zlomil srdce.
  • Kelly Osbourne (29)

    Zpěvačka a moderátorka Kelly Osbourne.
    Autor: profimedia.cz
    Anglická zpěvačka a dcera slavného rockera je single teprve pár týdnů. Na začátku roku totiž zrušila zasnoubení s veganem Matthewem Mosshartem. Zatím to vypadá, že si na život bez partnera zvyká poměrně dobře.
  • Liv Tyler (36)

    Liv Tyler
    Autor: Profimedia.cz
    Tahle sympatická "elfka" je singl zhruba 5 let. Od doby, co se rozešla s manželem, se věnuje jen svému synovi Milovi a tvrdí, že je spokojená. Jedno chlapa prý v životě má a to jí stačí.
  • Kim Cattrall (57)

    .
    Autor: isifa.com
    Hvězda seriálu Sex ve městě, Kim Cattrall alias sexuchtivá Samantha, byla vdaná dokonce třikrát. Její poslední manželství se rozpadlo v roce 2004 a od té doby neměla žádný vážný vztah. Přijde vám, že by se nějak trápila? Nám tedy rozhodně ne!

Diskuse ke článku
.