Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podivné závislosti slavných: Čokoládové dorty a tření nohou

  • Jakými zvláštními zvyky trpí slavné celebrity?
    10. února 2014 | 06:15

    Máte svoje podivné rituály, bez kterých prostě nestojí váš den za nic? Buďte v klidu, celebrity je mají taky. A některé z nich jsou opravdu úsměvné. Co myslíte, kdo ze slavných má závislost na čokoládových dortechh?

  • Katy Perry

    Katy Pery
    Autor: ČTK, Reuters
    Zodpovědná hygiena určitě není nic, za co by se člověk měl stydět. U Katy Perry by se však dalo říci, že je čistotou skoro posedlá. Po internetová kanál YouTube totiž nedávno přiznala, že má zvyk čistit si zuby šestkrát denně a podle blízkého zdroje má po ruce neustále zhruba 20 zubních kartáčků.

    Příčinou této obsese pak není nikdo jiný, než Britney Spears: "Chci aby moje zuby vypadaly tak, jako zuby Britney Spears. Vyrůstala jsem na jejích videoklipech a pořád jsem si říkala Jak to jen dělá? Pořizuje si pokaždé nové zuby? Má je tak bílé!", říká Katy.

  • Jennifer Aniston

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
    Pokud jde o rituál před tím, než nastoupíte do letadla, tvrdíme, že žádný není dost úchylný. Přestože letecká doprava patří suverénně mezi nejbezpečnější, vznášet se tak vysoko ve vzduchu spoustě lidem nedělá dobře. Mezi nimi je i slavná Rachel z přátel, respektive její představitelka Jennifer Aniston.

    Před tím, než Jen vstoupí na palubu letadla, musí ho zvenčí poklepat a do kabiny vstupuje zásadně pravou nohou napřed. No, pokud jí to už několikrát zachránilo před leteckou katastrofou, proč ne?

  • Lady Gaga

    1908657:gallery:true:trueObčas si říkáme, že by bylo zajímavé objevit spíše něco, co je na této bláznivé zpěvačce normálního. Podivínství Lady Gaga se totiž projevuje snad ve všech směrech. Jejím zvláštním zvykem je tak třít si levou nohu o pravou a naopak, když se cítí smutná nebo osamělá. No, každý máme svoje metody, jak se politovat, Lady Gaga se ale přiznala, že je takto schopná trávit celé hodiny, někdy i dny.
  • Robert Pattinson

    Robert Pattinson
    Autor: profimedia.cz
    Ano, i pan dokonalý, představitel milovaného upíra Edwarda, Robert Pattinson má své neduhy. Jak ale přiznává, většina jeho podivných zvyků se týká jídla a pití: "Když jsem naposledy vynášel odpadky, se zděšením jsem zjistil, že je tam asi 300 plechovek o dietní coly. Říkal jsem si, jak se to proboha stalo? Vždyť si ani nepamatuju, že bych je kupoval?!", říká Robert. Kromě toho přiznává, že zbožňuje také gumové medvídky a není schopen snídat nic jiného, než skořicové cereálie Cini Minis.
  • Nicole Kidman

    Nicole Kidman
    Autor: Reuters
    Přestože slabost pro expartnera Toma Cruise by u Nicole byla dostatečně divnou vlastností, krásná herečka má podivnou vlastnost, která je pro nás navíc i naprosto nepochopitelná. Nicole se totiž přiznala, že je závislá na čokoládových dortech a dopřává si je čtyři večery v týdnu! Jak je možné, že má Nicole takovou figuru i přesto, že se obden cpe čokoládou, vám bohužel neřekneme, protože to už zpěvačka neprozradila. Náš názor ale je, že život prostě není fér.
  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
    Také překrásná herečka Scarlett Johansson trpí podle všeho závislostí na jídle. Nepotrpí si však na sladké nápoje, ani dortíky. To, čím ji nejvíc potěšíte, je pořádná mísa kuřecích křidýlek s barbecue omáčkou. Scarlett se nechala slyšet, že pokud s nimi nepřestane, budou ji příště muset na červený koberec odvalit.
  • Cameron Diaz

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz
    Zajímalo vás někdy, jak může mít krásná blondýnka tak osvalené paže, oproti zbytku těla? Cameron Diaz se nechala slyšet, že existuje sportovní aktivita, která je pro ni jako kokain. A tím zázračným sportem prý není nic jiného, než golf. Hraje ho už více než osm let a podle svých slov se prostě nemůže nabažit. No, rozhodně je to lepší, než kdyby se nemohla nabažit opravdového kokainu.
  • Salma Hayek

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
    Salma Hayek je určitě skvělá máma, jedna věc je ale na jejím mateřství poněkud znepokojující. Salma se totiž nechala slyšet, že je doslova závislá na kojení: "Je mi jedno, jestli brečím, nebo jestli jste tlustá. Prostě to chci dělat ještě jeden týden navíc, a pak ještě jeden měsíc. Když vidím, jak dobré to pro moji dceru je, nechci s tím prostě nikdy přestat."
  • Avril Lavigne

    Avril Lavigne
    Autor: Reuters
    Když se bez nich Avril vydá ven, cítí se prý jako by byla nahá. Řeč přitom není o spodním prádle, ani o ponožkách, ale o černých očních linkách. Součástí jejího stylu se staly už když bylo Avril 17 a i dnes v 25 letech je na nich prý doslova závislá. "Můžu změnit styl oblékání, účes i barvu vlasů, ale nedokážu si představit, že bych se vzdala svých černých linek. To po něm prostě nechtějte!", říká zpěvačka.

Diskuse ke článku
.