Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šokující odhalení! Utajovaná dvojčata slavných. Má ho Bartošová i Kutcher

  • 31. ledna 2014 | 06:00

    Jejich tváře zná každý. Věděli jste ale, že hvězdy jako Ashton Kutcher, Scarlett Johansson nebo Vin Diesel, mají dvojče? A že ho má třeba i zpěvačka Iveta Bartošová? Jak vypadají méně úspěšní sourozenci slavných celebrit? Pravda vás překvapí!

  • Ashton a Michael Kutcher

    Ashton a Michael Kutcher
    Autor: profimedia.cz
    Před pár lety věděla jen hrstka lidí, že má herec, teď známý spíš jako exmanžel Demi Moore, Ashton Kutcher, bratra - dvojče. Michael se ale narodil s mozkovou obrnou, a když mu bylo třináct, museli mu transplantovat srdce, jinak by zemřel. Zatímco jako děti byli nerozlučnou dvojicí, a Ashton vždy dával na Michaela pozor, později dal přednost kariéře a Hollywoodu a bratra v invalidním důchodu nechal v daleké Iowě.

  • Scarlett a Hunter Johansson

    1919694:gallery:true:trueHerci chtěli být oba, ale na rozdíl od sexy Scarlett () se Hunterovi podařilo hrát jen v jednom filmu. Přesto se tato dvojčata nikdy jeden druhému příliš nevzdálila. Jsou v denním kontaktu, chodí společně na párty a slávu si navzájem nezávidí.

    "Hunter je mimořádně šikovný, vždyť nakonec pomohl Obamovi dostat se do Oválné pracovny," vychvalovala Scarlett bratra, který organizoval Obamovi kampaň v Denveru. Magazín People navíc tomuhle krasavci v roce 2008 udělil titul "Svobodný nejvíc sexy muž roku".

  • Vin Diesel a Paul Vincent

    1919688:gallery:true:trueI svalovec Vin Diesel má dvojvaječné dvojče. Nejsou si ale vůbec podobní. Bratr Paul Vincent se narodil o 14 minut později. Sourozenci vyrůstali s nevlastním otcem - učitelem Irvingem Vincentem a svého biologického otce nikdy nepoznali.

    A i Paula Vincenta přilákal svět filmu. Na rozdíl od svého úspěšného bratra se ale neobjevuje před kamerou. Pracuje jako střihač.

  • Iveta a Ivana Bartošovi

    Iveta a Ivana Bartošovi
    Autor: archiv
    A dvojče má i v poslední době jen samými skandály obklopená Iveta Bartošová. Ani její sestře nechyběl talent, zpívala a vystupovala pod uměleckým jménem Viana. Pseudonym si musela dát, protože měla problémy kvůli příjmení a iniciálám svého slavnějšího dvojčete.

    "Přiznávám, má silnější hlas, zpívá krásně, ale už nezpívá. Odstěhovala se do Švýcarska, tam se vdala. Myslím, že je trošku nešťastná," řekla před lety Bartošová v rozhovoru na Frekvenci 1.

    Jako sólová zpěvačka měla velký úspěch v NDR, později dělala diskžokejku ve Švýcarsku, kde se i vdala a dnes tam má s manželem obchod. Na pěveckou kariéru u nás zapomněla, až v roce s 1996 nazpívala duet se svoji sestrou Ivetou "S láskou" na její album Čekám svůj den.

  • Giselle a Patricia Bündchen

    Giselle a Patricia Bündchen
    Autor: archiv
    Kdyby byla Patricia dvouvaječným dvojčetem kohokoliv jiného, určitě by se o ní mluvilo jako o krásce. Má ale smůlu, protože jejím dvojčetem je světová supermodelka Gisele Bündchen. O pět minut mladší Patricia v pubertě plakala do polštáře, ale pak si řekla, že radši, než být v sestřině stínu, bude za jejími zády. Stala se Giselinou manažerkou a svoji práci dělá perfektně. Gisele patří mezi nejlépe placené modelky, jen v minulém roce vydělala přes 650 milionů korun.

  • Jan a Kája Saudkovi

    Jan a Kája Saudkovi
    Autor: Blesk
    Z dvojčat je i kontroverzní fotograf Jan Saudek. Jeho bratrem je nadaný kreslíř komiksů Kája Saudek, který ale už devět let leží nehybně napojen na přístrojích a bez známek života v pražském Motole. Na Velký pátek v roce 2006 autorovi legendárního komiksu Kdo chce zabít Jessie? zaskočilo sousto, začal se dusit a padl do bezvědomí. Mozek zůstal moc dlouho bez kyslíku a to Saudka naprosto paralyzovalo.

    Se svým dvojčetem se Jan Saudek neustále cítí propojen. "Společně jsme přišli na svět před 79 lety a společně z něj odejdeme, já bych mu přál, aby tak jako generál Šaron to ještě nezabalil a pár let vydržel. Já to tak cítím, i když mi lékař říkal, že se mýlím, ale já si myslím, že to tak je, protože není přece možné, aby devět let vydržel ležet, víceméně žít, dýchat a existovat," prozradil nedávno během rozhovoru na Frekvenci 1 Saudek.

  • Alanis a Wade Morissette

    1919695:gallery:true:truePrvní se narodil Wade, zpěvačka Alanis přišla na svět 12 minut po něm. Dvojčata jsou si blízká a tvrdí, že mají spoustu telepatických zážitků. Když vyrůstali, měli společnou kapelu. Wade v ní hrál na kytaru a na klávesy, ale pak mu učarovala jóga a od té doby se věnuje meditační hudbě. Alanis vyprodává stadiony a lidé kupují miliony jejích alb.

  • Rachel a Kiefer Sutherland

    1919692:gallery:true:trueKiefer Sutherland, který je jedním z nejlépe placeným seriálových herců, hrál například v kultovním seriálu 24 (agenta Jacka Bauera). Jeho sestra Rachel je mladší jen o sedm minut, ale odmalička byla v Kieferově stínu. Bratr o sestře, která je filmovou a televizní producentkou, na veřejnosti vůbec nemluví. Zato jí zavolá vždycky, když je mu těžko a potřebuje si vylít dušičku. "Ano, já jsem ta, která je tu pro něho. Tak to bylo, je a bude," povzdychla si Rachel Sutherland v rozhovoru pro magazín People.

  • Mary-Kate a Ashley Olsen

    Mary-Kate a Ashley Olsen
    Autor: profimedia.cz
    Přestože slavná americká dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsen vypadají téměř identicky, jsou dvojvaječná. Ashley je jen o dvě minuty starší. Drobné štíhlé krásky, známé jako "Olsenky", se proslavily již v útlém dětském věku, kdy si zahrály v seriálu Plný dům. Od té doby se mladé herečky objevovaly v mnoha televizních pořadech, filmech a rozhovorech většinou společně. Dnes především díky své obchodní činnosti patří mezi nejbohatší hollywoodské celebrity.

  • Linda a Leslie Hamilton

    1919693:gallery:true:trueJednovaječné dvojče má i herečka Linda Hamilton, která se ve filmu prosadila rolí těhotné Sarah Connorové, pronásledované téměř nezničitelným kyborgem (Arnold Schwarzenegger), ve sci-fi thrilleru Terminátor (r. J. Cameron) a jeho pokračování Terminátor 2: Den zúčtování (r. J. Cameron); zopakovala si ji i v krátkém plastickém snímku Terminator 2 3-D, určeném pro promítání v zábavních parcích. Sestra Lesli jí dublovala právě ve filmu Terminátor 2.
    identickou sestru Leslie, který jí dělala dubla v některých filmových scénách.

Klíčová slova:  dvojčata
Diskuse ke článku
.