Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásné, slavné a rozvedené už před třicítkou. Proč to nevyšlo?

  • Tyhle slavné krásky se stihly rozvést jako velmi mladé.
    28. ledna 2014 | 14:00

    Ženy světového šoubyznysu mají vše, co si jen přejí. Krásný vzhled, tučné konto, kariéru a po svém boku ty nejkrásnější manžely. Ovšem některé z nich se v dobách své mladistvé nerozvážnosti provdaly a než dospěly byly klidně i několikrát rozvedené.

  • Hilary Duff (26)

    Hilary s Mikem
    Autor: profimedia.cz
    Rozvod herečky a zpěvačky Hilary Duff (Moderní popelka) je velmi čerstvá záležitost. Svůj rozchod s manželem, Mikem Comriem ohlásila minulý týden a je rozhodnutá podat žádost o rozvod. Dle prohlášení oba zůstanou nejlepšími přáteli a především kvůli synovi Lucovi budou nadále fungovat jako rodina.
  • Avril Lavigne (29)

    Avril s Deryckem
    Autor: profimedia.cz
    Poprocková zpěvačka Avril Lavigne si před šesti lety vzala svého pěveckého kolegu, Derycka Whibleyho (frontman kapely Sum 41). Už po třech letech se ovšem mladý pár rozváděl, protože si přestali rozumět. Avril se z uspěchané svatby příliš nepoučila a v roce 2012 se opět provdala za zpěváka, tentokrát Chada Kroegera ze skupiny Nickleback.
  • Britney Spears (31)

    Britney s Kevinem
    Autor: profimedia.cz
    Bývalá popová princezna se za dob své největší slávy provdala za kamaráda z dětství Jasona Alexandera. Místo svatebních šatů na sobě měla džíny a kšiltovku. O dva dny později bylo manželství anulováno. V tom samém roce se provdala za tanečníka Kevina Federlina, se kterým po dvou letech rozvedla.
  • Drew Barrymore (38)

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz
    Herečka s velmi divokým dětstvím plným alkoholu a drog se také stihla rozvést velmi brzy. Ve osmnácti letech si vzala o dva roky staršího Jeremyho Thomase a rozvod následoval hned za pár měsíců. O šest let později se provdala za Toma Greena a další rozvod se konal opět velmi brzy. Dnes je šťastně provdaná za herce Willa Kopelmana a čeká miminko.
  • Scarlett Johansson (29)

    Herečka Scarlett Johansson.
    Autor: profimedia.cz
    Krásná herečka Scarlett před pěti lety podlehla šarmu svého hereckého kolegy, Ryana Reynoldse a vzali se. O dva roky později ohlásili odloučení a později se rozvedli. Dnes je zasnoubená s francouzským novinářem Romainem Dauriacem.
  • Katy Perry (29)

    Katy Perry s Russelem
    Autor: Profimedia.cz
    Talentovaná zpěvačka Katy Perry se před třemi lety provdala za komika Russella Branda. Manželství krásky a zvířete trvalo pouhých 14 měsíců, protože Russell tlačil Katy do založení rodiny a ona nebyla připravená. Dnes chodí s hudebníkem Johnem Mayerem.
  • Angelina Jolie (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Dávno před tím, než existoval hvězdný pár Brangelina, si mladá Angie vzala za muže Johnnyho Lee Millera, se kterých se rozvedla, když jí bylo 23 let. Dlouho netruchlila a padla do náruče Billyho Boba Thorntona, za kterého se také provdala a nakonec se s ním také rozvedla.
  • Uma Thurman (43)

    10. místo: Uma Thurman.
    Autor: profimedia.cz
    Věřte tomu nebo ne, ale Uma Thurman se ve svých dvaceti letech provdala za herce Garyho Oldmana, kterému v té době bylo 32 let. O dva roky později požádal pár o rozvod.

Diskuse ke článku
.