Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavné i s kily navíc: Tyhle ženy nepotřebují držet dietu

  • Beth Ditto
    25. ledna 2014 | 06:00

    Z televizních obrazovek a módních časopisů na nás stále vykukují extra štíhlé krasavice, pyšnící se pevným tělem a absencí podkožního tuku. Jsou ale ženy, které se nebojí stát si za svými křivkami Věstonické Venuše a jejich konfekční velikost jim rozhodně nezabránila v úspěchu. Milujeme je pro jejich talent, osobitost i kvůli těm kilům navíc, které umějí nosit.

  • Adele (25)


    Na pódiu ve třpytivých šatech značky Burberry.
    Autor: ČTK
    Pětadvacetiletá Britka Adele je fenomenálním talentem. V roce 2008 vydala své debutové album „19“ a její hlas jí zajistil první místo v britské hitparádě. Stejně tak slavilo prvenství i druhé album „21“ z roku 2011. Obě desky navíc délkou doby, po kterou se udržely na prvním místě, překonaly i takové interprety jako je Madonna nebo Roling Stones. Úspěch této mladé boubelky byl navíc korunován mnoha cenami Brit Awards nebo Grammy. Co se týká soukromí, i tam je Adele úspěšná. První vztah sice prožila s bisexuálem, ten ji ovšem inspiroval k jejím nejlepším textům, ale druhý vztah už se povedl. S přítelem Simonem Koneckim je od roku 2008, v roce 2012 porodila zdravého syna a žije spokojený rodinný život.

  • Queen Latifah (43)


    Queen Latifah
    Autor: Profimedia.cz
    Hudebnice, herečka, moderátorka, spisovatelka a prezidentka hudebního vydavatelství nebo manažerka celebrit je jednou z nejúspěšnějších žen, jejímž pravým jménem je Dana Elaine. Owens.Hudební znalci budou znát její album s názvem All Hail the Queen za které byla nominována na cenu Grammy, filmoví fanoušci si ji budou pamatovat z komedie Ženy v balíku, Poslední prázdniny nebo s romantické komedie Na sv. Valentýna.
  • Melissa McCarthy (43)


    Melissa McCarthy
    Autor: Profimedia.cz
    Komička Melissa McCarthy se do povědomí diváků dostala díky roli kulinářského génia Sooki, v oblíbeném seriálu Gilmorova děvčata. Její komediální talent jste mohli ocenit ve filmu Ženy sobě a loni zdatně konkurovala Sandře Bullock v komedii Drsňačky. Ani tahle boubelka není na ocet, v roce 2005 se provdala za svého hereckého kolegu Bena Falcona a má s ním dvě děti.

  • Octavia Spencer (41)


    Octavia Spencer
    Autor: Profimedia.cz
    Ani jedenačtyřicetiletá herečka Octavia Spencer  není žádnou uťápnutou chudinkou, která by se trápila kily navíc. Spíše naopak. Vyžívá se nejen v charakterních, ale také komediálních rolích. Pokud jste o ní ještě neslyšeli, pak se to brzy změní, Octavia se totiž stala novou adeptkou na roli v seriálu To je vražda, napsala, kde se představí jako spisovatelka Jessica Fletcher.

  • Beth Ditto (32)


    Beth Ditto
    Autor: Profimedia.cz
    Zpěvačka skupiny Gossip je pěkný cvalík a rozhodně si z toho nic nedělá. Je tak osobitá, že si jí všiml i zarytý odpůrce kil navíc, návrhář Karl Lagerfeld a vyslovil se o ní jako o své múze. A dvaatřicetiletá lesbička se opravdu múzou stala a to nejen pro kreativního ředitele módního domu Chanel. Nahá se například nechala nafotit na obálku magazínu Love a stejně tak odvážná je ve svých outfitech. Ty jsou často tak přiléhavé, že v nich neskryje ani jedno ze svých sta kil. Ale proč ne, nechť i Beth je nám svým sebevědomím inspirací.

  • Oprah Winfrey (59)


    Oprah Winfrey
    Autor: Profimedia.cz
    Moderátorka Oprah Winfrey je prototypem ženy, která se z ničeho vypracovala ke slávě, bohatství a úspěchu. Narodila se v chudinské čtvrti v Mississippi, prožila si znásilnění, těhotenství ve 14 letech a smrt dítěte. Žila v chudobě, ale rozhodla se v ní nezůstat. Během střední školy začala pracovat v rádiu, v televizi hlásila večerní zprávy a postupně se vypracovala nejen na moderátorku vlastní show, ale také na jednu z nejvlivnějších a nejbohatších světových osobností.

  • Gabourey Sidibe (30)


    Gabourey Sidibe
    Autor: Profimedia.cz
    Třicetiletá Gabourey se vlastně herečkou ani moc stát nechtěla. Hrála sice ve školních představeních, ale rozhodně netoužila po tom stát se filmovou hvězdou. Zlom nastal ve chvíli, kdy se dozvěděla o konkurzu na film Precious. V něm si zahrála psychicky i fyzicky týranou dívku, která je sice lehce zaostalá, ale jde si za svým snem a nakonec dokáže vyváznout z temnoty svého života. Gabourey na sebe tímto snímkem strhla obrovskou pozornost, byla nominována na Oscara a její kila navíc jí nebránila v tom, aby byla ozdobou nejedné velké akce.
  • Halina Pawlowská (58)


    Halina nedávno přiznala, že ji po smrti manžela drží nad vodou smích.
    Autor: herminapress.cz
    Mezi jednu z nejúspěšnějších žen českého šoubyznysu rozhodně patří scénáristka, spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská, která má na svědomí nejednu skvělou komedii.

  • Bára Bartáková (24)


    Bára Bartáková je vyhledávanou modelkou
    Autor: modelsCZ
    Nejslavnější plus-size modelkou, kterou se můžeme pyšnit, je čtyřiadvacetiletá Bára Bartáková, která dobyla mola světových metropolí. Tahle kráska s velikostí 42 se za své křivky rozhodně nestydí a to je dobře.

Diskuse ke článku
.